🌹 30% popusta na kolekciju RUŽA - za potpunu hidrataciju kože lica i tijela 🌹 Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn 🚚
🌹 30% popusta na kolekciju RUŽA - za potpunu hidrataciju kože lica i tijela 🌹 Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn 🚚
NiKEL PRIVÉ Cream krema protiv bora za nevjerojatno glatku kožu

NiKEL PRIVÉ Cream

glatkoća. punoća. blistavost.

NiKEL PRIVÉ Cream MB COMPLEX

Božanstvena krema za maksimalnu učinkovitost i nevjerojatno glatku kožu.

30ml

Recenzije (2)

1360,00 kn
180,50 €
952,00kn
126,35 €
- +

Nedostaje li nam energija, za vitalnost "iznutra" najbolja je matična mliječ. Pčela radilica uvelike se razlikuje  od pčele kraljice koja se hrani matičnom mliječi - po izgledu, dugovječnosti i ponašanju - unatoč činjenici da dijele potpuno isti DNK. Za to je zaslužan protein iz matične mliječi pod nazivom royalactin (queenmaker). Kako je učinkovit za vitalnost organizma, jednako je učinkovit primjenjen "izvana" za vitalnost kože. S obzirom na činjenicu da je royalactin nestabilan i ima preveliku molekulu da bi mogao prodrijeti u kožu, razvijen je peptid koji je ugrađen u meki sustav karite maslaca kako bi mogao ući u duboke slojeve epiderme. Intenzivno stimulira obnovu što dovodi do naglog porasta glatkoće kože, ujednačenosti puti i izglađivanja bora.

< Sastojci proizvoda >
glatkoća. punoća. blistavost.

Savjet za zdravlje i ljepotu

Kolekcija NiKEL PRIVÉ sastoji se od 3 proizvoda čiji se učinak međusobno dopunjuje pružajući izvanredne rezultate već nakon par dana korištenja: koža postaje nevjerojatno glatka, sjajna, hidrirana, izglađena. Na lice, vrat i dekolte prvo se nanosi SERUM, potom ELIXIR i na kraju KREMA. Ove proizvode možete koristiti samostalno, ili, za najbolje rezultate, zajedno.

Primjena

Za sve tipove kože i svaku dob, danju i noću. Nanesite ovu božanstvenu kremu ujutro i navečer kao treći korak njege, nakon Seruma i Eliksira, za maksimalnu učinkovitost.

Rezultat

Reaktiviranje svih funkcija kože za mladenački izgled. Odgađa starenje stanica kože, stimulira njenu obnovu, hidratizira, ujednačava boju kože, pomlađuje.

Upoznajte glavne sastojke i naučite sve o inovativnom pristupu njezi “iznutra i izvana”

Upotpunite njegu

NiKEL PRIVÉ Elixir MB COMPLEX
1320,00 kn
175,19 €
924,00 kn
122,64 €
- +
Recenzije (2)
Koža nahranjena dubinski i površinski.
TONIK Alpska ruža s matičnim stanicama alpske ruže
250,00 kn
33,18 €
175,00 kn
23,23 €
- +
Recenzije (6)
Inovacija - potpuno novi pristup u njezi kože. Dobitnik je zlatnih medalja na svjetskim izložbama inovativnih proizvoda u SAD-u i EU.
NiKEL PRIVÉ Serum MB COMPLEX
1380,00 kn
183,16 €
966,00 kn
128,21 €
- +
Recenzije (1)
Punjač kože energijom i vlagom.

Iskustva korisnika

Štefica V.

Vrlo vidljiv učinak, koža puna života!

Sanja O.

Uz ovaj proizvod osjećam se kao kraljica!

Napišite nam svoja iskustva

Preporuka za dodatnu njegu: