DAR ZA VAS! Uz svaku web kupnju dva ili više proizvoda, dobivate na dar 5ml Hyaluron seruma!
DAR ZA VAS! Uz svaku web kupnju dva ili više proizvoda, dobivate na dar 5ml Hyaluron seruma!

Kozmetika za njegu tijela

Proizvodi za njegu tijela

Kao što svakodnevno njegujete svoje lice, bitno je raditi i njegu tijela, čak i kada ste umorni! Bit ćete zadovoljni i Vi i Vaša koža!

Strije

Strije su oštećenje vezivnog tkiva nastalo uslijed prebrzog rastezanja kože. Zašto nastaju strije? Zbog naglog rastezanja kože kad se vezivno tkivo ne može tako brzo prilagoditi naglom rastu, nastaju oštećenja. Strije su ožiljci na koži u obliku razgranatih tanjih i debljih linija.

Celulit

Celulit je želatinozna nakupina masnoće, vode i otpadnih produkata neposredno ispod kože pa celulit karakterizira kronični edem. Ako se ne liječi, iz edematozne faze celulit će prijeći u fibroznu fazu, a potom u bolnu skleroznu fazu. Protiv celulita ne postoji čarobna formula, ali postoji važno pravilo, a to je REDOVITOST POSTUPKA. To doslovno znači da ne smijemo preskočiti niti jedan dan u njezi svoje kože kako bismo spriječili nastanak ili uklonili već nastali celulit!

Teške i umorne noge

Umor i težina u nogama javljaju se nakon višesatnog stajanja ili sjedenja, a uzrok može biti i prekomjerna težina ili genetska predispozicija.

Ruke i stopala

NiKEL posebna njega za ruke i nokte prirodnim uljima i vitaminima koji će ih zaštititi i nahraniti. NiKEL posebna njega za stopala, da bi ostala meka i zdrava, s ekstraktima koji omekšavaju grubu kožu i natiske, a stopalima daju osjećaj lakoće, svježine i zdravlja.

Ulja za masažu

Ako već niste iskusili dobrobiti ulja u njezi kože, vrijeme je da ih uvrstite u svoju beauty rutinu. Ulja u njezi kože obnovit će njen prirodni zaštitni sloj, zadržati vlagu u njezinim dubokim slojevima i zaštitititi kožu od štetnog utjecaja okoline. Ulja za masažu nahraniti će Vašu kožu i relaksirati Vas.

Šampon

Zdrava i sjajna kosa zahtijeva svakodnevnu njegu. Nikel ECO šampon Sebofit razvijen je za zdravlje i čistoću kože vlasišta. Razvijen je u suradnji s dermatolozima, za pomoć u rješavanju masnog i osjetljivog vlasišta te kao pomoć kod seboreičnog dermatitisa. Sadrži jedinstveni biljni kompleks: čajevac, borovicu i lavandu te salicilnu kiselinu.

Njega intimnog područja

Koristi se kod suhe vaginalne sluznice. Koristi se prije poroda za elasticitet međice.

PRETPLATITE SE NA
NAŠ NEWSLETTER

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.