Kozmetika za njegu tijela

Proizvodi za njegu tijela

Kao što svakodnevno njegujete svoje lice, svakodnevno njegujte i svoje tijelo, čak i kada ste umorni! Bit ćete zadovoljni i Vi i Vaša koža!

Strije

Strije su oštećenje vezivnog tkiva nastalo uslijed prebrzog rastezanja kože. Zašto nastaju strije? Zbog naglog rastezanja kože kad se vezivno tkivo ne može tako brzo prilagoditi naglom rastu, nastaju oštećenja. Strije su ožiljci na koži u obliku razgranatih tanjih i debljih linija.

Celulit

Celulit je želatinozna nakupina masnoće, vode i otpadnih produkata neposredno ispod kože pa celulit karakterizira kronični edem. Ako se ne liječi, iz edematozne faze celulit će prijeći u fibroznu fazu, a potom u bolnu skleroznu fazu.

Cirkulacija, vene, kapilare

NiKEL njega za jačanje cirkulacije i zaštitu vena i kapilara.

Ruke i stopala

NiKEL posebna njega za ruke i nokte prirodnim uljima i vitaminima koji će ih zaštititi i nahraniti. NiKEL posebna njega za stopala, da bi ostala meka i zdrava, s ekstraktima koji omekšavaju grubu kožu i natiske, a stopalima daju osjećaj lakoće, svježine i zdravlja.

Ulja za masažu

Ako već niste iskusili dobrobiti ulja u njezi kože, vrijeme je da ih uvrstite u svoju beauty rutinu. Ulja u njezi kože obnovit će njen prirodni zaštitni sloj, zadržati vlagu u njezinim dubokim slojevima i zaštitititi kožu od štetnog utjecaja okoline. Ulja za masažu nahraniti će Vašu kožu i relaksirati Vas.

Šampon

Zdrava i sjajna kosa zahtijeva svakodnevnu njegu.

Njega intimnog područja

Koristi se kod suhe vaginalne sluznice. Koristi se prije poroda za elasticitet međice.

Eterično ulje

Eterično ulje je osnova biljke u njenom najkoncentriranijem obliku. Eterična, jer ostavljena na otvorenome, nestaju bez traga, hlapeći u eter poput izmaglice: pravo eterično ulje prepoznat ćete kapnete li ga na papirnati rupčić. Nakon što ishlapi, neće ostati nikakav trag.