PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.

Tonici

Bezalkoholni tonik za lice nezaobilazni je proizvod u skincare rutini. Brojni su benefiti ovog holy grail proizvoda. Osim što uklanja zaostale tragove šminke i nečistoća, tonik će vratiti vlagu koju smo uklonili pranjem, umiriti kožu i, osobito važno, neutralizirati učinak tvrde vode. Tonik priprema kožu za ostale proizvode koje nanosimo nakon čišćenje, poput ulja, seruma i kreme. Kad ga jednom isprobate, postat će vam nezamislivo da ga nakon umivanja ne nanesete na svoju kožu.

Najbolji tonici za lice očistit će vašu kožu te umirujuće djelovati na njegu lica. NiKEL blagi bezalkoholni tonici, s mirisnim hidrolatom latica ruže i cvjetova lavande. Čišćenje dovršite, ovisno o stanju svoje kože, jednim od ovih tonika. Tonik ruža za normalnu i suhu kožu, osim što će je osvježiti i umiriti, izvrstan je oblog za umorne oči! Tonik lavanda za mješovitu i masnu kožu, ublažava nadraženost, uravnotežuje lučenje sebuma. Tonik s biljnim matičnim stanicama za očuvanje najvrjednijih, matičnih stanica naše kože. Obnavlja epidermu, sprječava gubitak vlage. Štiti kožu od vanjskih faktora starenja UV-zraka i zagađenja. Idealan za sve tipove kože i za svaku dob. Po potrebi, možete ga - samo jednim potiskom na sprej-pumpicu - nanijeti i tijekom dana i povrh šminke za trenutno osvježenje i blistavost svoje kože! Koristite ovaj tonik i prije nanošenja UV zaštitnih proizvoda. Vaša će koža uzvratiti blistavom svježinom!

 

SILKY Toner protiv bora za sve tipove kože 26,50 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (2)
Energizirajući tonik s matičnim stanicama zelene jabuke
19,00 € 15,20 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (6)
Za ljepotu i zaštitu svoje kože njegu započnite tonikom koji sadrži biljne matične stanice. Idealan za sve tipove kože i svaku dob.
TONIK Alpska ruža s matičnim stanicama alpske ruže 34,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (7)
Inovacija - novi pristup u njezi kože. Prvi korak u Vaše beauty rutine. Tonikom Alpska Ruža započnite svoju njegu! Vaša će koža uzvratiti blistavom svježinom!
Tonik ruža 13,50 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (9)
Za svježinu i novu energiju vaše kože. Neutralizira učinak tvrde vode.
Tonik lavanda 13,50 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (5)
Samo nekoliko kapi ovog tonika neutralizira učinak tvrde vode.

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.