PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.

Tradicije

Tradicionalne farmaceutske recepture i inovativni aktivni kompleksi, čija je učinkovitost dokazana i dermatološki potvrđena.


Savršena sinergija za savršen proizvod.

Filozofija

Sve što organizam treba “iznutra” da bi bio snažan, a koža lijepa i zdrava, jednako će učinkovito djelovati aplicirano “izvana” kroz proizvod za njegu kože.


No velika molekula, koja je učinkovita, uzima li se hranom, poput npr. matične mliječi ili vitamina C, ostaje nedjelotvorna na površini kože.


Kako veliku molekulu pretvoriti u djelotvornu malu, koja lako prolazi kroz površinski sloj kože i kako zarobiti aktivnu komponentu kako bi imala vremensko otpuštanje, znanje je farmaceutske struke.

Najbolje iz prirode

Uz mirisan svijet biljaka, tu su i kompleksi poput biljnih matičnih stanica za očuvanje matičnih stanica kože, biljni ceramidi za zaštitu od gubitka vlage, hyaluron za hidrataciju dubokih slojeva kože, matična mliječ u kapljicama shea maslaca za novu energiju stanica kože, snježna alga za aktiviranje gena mladosti, voda švicarskih ledenjaka inkapsulirana u liposome za vremensko otpuštanje i 24-satnu hidrataciju.

Istraživanje, razvoj, misija

Stalna potraga za savršeno djelotvornim sastojcima. Istraživanje njihova sastava i učinkovitosti.


Dermatološka ispitivanja stanja kože s rezultatima prije i nakon korištenja nekog proizvoda. Neprestana istraživanja i potraga za boljim, najboljim i, u konačnici, kreacija proizvoda s izvanrednim učinkom.

Inovacija i priznanja

Naš dugogodišnji rad okrunjen je brojnim priznanjima te sa 50 svjetskih zlatnih medalja za inovacije (SAD, Velika Britanija, Azija, Rusija i širom EU).


Posebno smo ponosni zlatnom medaljom i CERTIFIKATOM MEĐUNARODNOG EKOLOŠKOG FONDA.


S druge strane, prate nas pozitivne ocjene i komentari naših korisnika.

Nikel innovation and awards

Što smo stvorili

Dermatološki testiranu, pročišćenu kozmetiku, bez suvišnih dodataka, kako bi se minimalizirala mogućnost alergijskih reakcija, a pri tom vrlo učinkovitu zbog inovativnih aktivnih sastojaka koji ciljano odgovaraju na određene potrebe kože.

Brand Nikel

Mortar

Proizvodi s identitetom.

Kozmetika s potpisom farmaceuta.

Signature Mirjana Brlecic
Pen

Savjetnik za njegu

Kako najbolje odabrati proizvod koji je potreban Vašoj koži.

Pokreni savjetnik

Imate pitanje?

Pitajte nas

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.