LJETNI POPUST!!! 40% NA LINIJU SILKY!
LJETNI POPUST!!! 40% NA LINIJU SILKY!

Politika kvalitete

Tvrtka PRIRODA LIJEČI d.o.o. usmjerena je na kontinuirani razvoj i unapređenje svojih usluga i proizvoda s ciljem postizanja stalnog zadovoljstva klijenata kao i svojih zaposlenika koji su jedan od temeljnih resursa tvrtke.

Želimo pružati visokokvalitetne usluge i proizvode u područjima maloprodaje bezreceptnih lijekova i medicinskih proizvoda, pružanja usluga farmaceutsko-kozmetološkog savjetovališta te u proizvodnji prirodne kozmetike za njegu lica i tijela uz korištenje svih naših raspoloživih resursa (ljudi, znanja, iskustva, opreme) te razvijati dugoročne odnose s našim klijentima.

Kvalitetom naših usluga i proizvoda te dobrim poznavanjem potreba naših klijenata želimo zadržati i povećavati njihovo zadovoljstvo kao glavne preduvjete njihove i naše poslovne stabilnosti, napretka i razvoja.

Želimo stalno unapređivati sve aspekte našeg poslovanja kroz implementaciju procesa upravljanja kvalitetom, poticajnu radnu okolinu i timski rad uz osiguranje otvorene komunikacije s našim zaposlenicima, klijentima, partnerima i dobavljačima.

Stalno poboljšanje naših internih procesa te kvalitete maših proizvoda i usluga uz neprekidno usavršavanje i razvoj čine osnovu na kojoj gradimo našu budućnost. 

Nikel proizvodi nisu testirani na životinjama.

Ostvarivanje ciljeva postavljenih ovom politikom je stalan zadatak svih zaposlenih.

Zagreb, 03.03. 2014.
Direktorica: Mirjana Brlečić, mag. pharm.

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.