NiKEL PRIVÉ Serum za izvanredan anti-age ucinak

NiKEL PRIVÉ Serum

glatkoća. punoća. blistavost.

NiKEL PRIVÉ Serum MB COMPLEX

Punjač kože energijom i vlagom.

30 ml


1380,00 kn 1.104,00kn
- +

SERUM uz BIO hidrolat latica ruže iz Damaska koji umiruje i sprječava isušenost, sadrži biljne matične stanice za samoobnavljanje matičnih stanica kože i zaštitu od štetnog učinka UVA zraka, biljne pigmente koji su prirodni UV zaštitnici, ceramide u obliku tekućih kristala kakvi su u našoj koži za sprječavanje gubitak vode iz dubokih slojeva epiderme i hijaluron koji privlači, veže i zadržava značajne količine vode, puni stanice vlagom dajući koži punoću i blistavost.

glatkoća. punoća. blistavost.

Savjet za zdravlje i ljepotu:

Kolekcija NiKEL PRIVÉ sastoji se od 3 proizvoda čiji se učinak međusobno dopunjuje pružajući izvanredne rezultate već nakon par dana korištenja: koža postaje nevjerojatno glatka, sjajna, hidrirana, izglađena. Na lice, vrat i dekolte prvo se nanosi SERUM, potom ELIXIR i na kraju KREMA. Ove proizvode možete koristiti samostalno, ili, za najbolje rezultate, zajedno.

Primjena:

Nanesite ga ujutro i navečer kao prvi korak njege.

Rezultat:

Hidratizirana koža, sprečavanje foto-starenja, povećana vitalnost matičnih stanica kože, stimulirana epidermalna regeneracija. Već nakon par dana korištenja: koža postaje nevjerojatno glatka, sjajna, hidrirana, izglađena.

Iskustva korisnika

Štefica V.

Vrlo vidljiv učinak, koža puna života!

Napišite nam svoja iskustva
Nastavi dalje Prikaži moju košaricu

Preporuka za dodatnu njegu: