LJETNI POPUST!!! 40% NA LINIJU SILKY!
LJETNI POPUST!!! 40% NA LINIJU SILKY!

Kolekcije

Hijaluron - punoća kože

Hijaluron puni stanice vlagom dajući koži svježinu i punoću. Hijaluronska kiselina u koži djeluje kao molekularna spužva, na sebe veže vodu, povećava volumen kože. NiKEL prirodni proizvodi s hijaluronom i vitaminima nagrađeni su s osam svjetskih zlata na izložbama inovativnih proizvoda u Americi, Kanadi, Aziji, Rusiji, UK i EU.

Control 365 - dubinska hidratacija

Način na koji njegujemo svoju kožu itekako ima utjecaj na njezin izgled. Također, svaka je koža drukčija te, posljedično, zahtijeva prilagođenu njegu. Dok nam u mladosti koža ponajprije zahtijeva hidrataciju, s godinama se postavke naše kože mijenjaju te nam najviše muke zadaju sitne bore, neujednačenost vlage, manjak elastičnosti…

Lux - intenzivna njega

NiKEL produkti iz luksuzne linije, s maksimalnim udjelom aktivnih sastojaka, protkani biljem koje raste u netaknutoj prirodi hrvatskog Mediterana, očarat će sva Vaša osjetila i Vašoj koži dati ljepotu i biserni sjaj.

Smilje - blistava koža

Smilje je u hrvatskom narodu opjevano i od davnina korišteno za zdravlje i ljepotu kože. Immortelle, besmrtan, naziva se „eliksirom mladosti“. Protkano bogatim morskim aerosolom, smilje raste u netaknutoj prirodi Mediterana na kamenim stijenama, uz more, ispod vrelog sunca, gdje uspijeva samo poneka travka. U kasno proljeće sunčani cvjetići smilja, puni energije, zablistaju svojim opojnim mirisom u svojoj punoj ljepoti.

Tratinčica - protiv pjega

Ujednačuje boju kože kod poremećaja pigmentacije (hiperpigmentacija, sunčane pjege, staračke pjege). Štiti kožu od nastanka novih pjega. Intenzivno hidrira kožu. Može se koristiti i ljeti!

Ruža - baršunasta koža

Ruža, simbol ljepote i ljubavi. Njene baršunaste latice naprosto mame da ih prinesemo licu! Za baršunastu kožu poput ružinih latica, miris i djelovanje ruža uhvaćeni su i sačuvani u Nikelovim proizvodima s ružom.

SILKY

Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Prirodni proizvodi za HIDRIRANU, UMIRENU, BLISTAVU KOŽU. Uživajte u ljetu uz NIKEL!!!

NiKEL PRIVÉ

NiKEL PRIVÉ, sasvim novi svijet ljepote i anti-aging njege. Inovacija nagrađena zlatnim medaljama u Aziji, Americi i Europi. U Londonu, ova ekskluzivna kozmetika nagrađena je DVOSTRUKIM ZLATOM ZA INTERNACIONALNI IZUM GODINE.

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.