Kolekcije

Maslina - tekuće zlato za kožu poput svile

Nikel kozmetika prožeta je zdravljem i ljepotom hrvatskog Mediterana. Predstavljamo Vam novu liniju iz bogate palete NiKEL prirodnih proizvoda s djevičanskim maslinovim uljem hladno tiještenih plodova maslina Mediterana!

Pasiflora - osjetljiva koža

U ovo vrijeme koje nam nosi obavezu čestog nošenja zaštitne maske, što utječe na kožu lica, proizvodi iz kolekcija s hladno prešanim uljem pasiflore će zaštititi i umiriti kožu. Osim svog umirujućeg učinka, pasiflora ubrzava oporavak kože, poboljšava tonus i glatkoću kože i opušta napetost na licu.

Jabuka - protiv bora

Jabuka, moć regeneracije. Brojna su simbolička značenja jabuke. Jabuka se smatrala simbolom ljubavi, plodnosti, mladenačke snage i ljepote. U starim ritualima ponuda jabuke značila je izjavu ljubavi. Postoji li veći razlog da uz dan zaljubljenih, VALENTINOVO, predstavimo najnoviju liniju iz bogate palete NiKEL prirodnih proizvoda!

Lux - intenzivna njega protiv bora

NiKEL produkti iz luksuzne linije, s maksimalnim udjelom aktivnih sastojaka, protkani biljem koje raste u netaknutoj prirodi hrvatskog Mediterana, očarat će sva Vaša osjetila i Vašoj koži dati ljepotu i biserni sjaj.

Smilje - blistava koža bez bora

Eliksir mladosti - stimulira stvaranje kolagena.

Control 365

Pod zaštićenim nazivom CONTROL 365, nastala je kolekcija proizvoda nagrađena sa šest zlatnih medaljama na svjetskim izložbama inovativnih proizvoda.

Ruža - baršunasta koža

Ruža, simbol ljepote i ljubavi. Njene baršunaste latice naprosto mame da ih prinesemo licu! Za baršunastu kožu poput ružinih latica, miris i djelovanje ruža uhvaćeni su i sačuvani u Nikelovim proizvodima s ružom.

Hijaluron - punoća kože

Hijaluron puni stanice vlagom dajući koži svježinu i punoću. Hijaluronska kiselina u koži djeluje kao molekularna spužva, na sebe veže vodu, povećava volumen kože. NiKEL prirodni proizvodi s hijaluronom i vitaminima nagrađeni su s osam svjetskih zlata na izložbama inovativnih proizvoda u Americi, Kanadi, Aziji, Rusiji, UK i EU.

Tratinčica - protiv pjega

Obnavlja stanice kože, posvjetljuje melanin u epidermi. Smanjenjuje intenzitet ili potpuno uklanjanje pjege.

Naranča - svježa koža

Umiruje, omekšava, tonificira i osvježava kožu.

Ruža

Ruža je izuzetno bogata C vitamonom, od davnina se koristi u njezi i prehrani. Ruža intenzivno hidratizira i njeguje kožu. Kolekcija RUŽA nagrađena je sa sedam zlatnih medalja na svjetskim izložbama inovativnih proizvoda u Aziji, UK i EU.

Control 365 - dubinska hidratacija

Jedinstvena inovacija za dubinski hidriranu, glatku, blistavu kožu. Sam naziv linije sugerira, PREUZMI KONTROLU i redovitom njegom ovim proizvodima kroz sve dane u godini, uživaj u svojoj ljepoti!