DAR ZA VAS! Uz svaku web kupnju dva ili više proizvoda, dobivate na dar 5ml Hyaluron seruma!
DAR ZA VAS! Uz svaku web kupnju dva ili više proizvoda, dobivate na dar 5ml Hyaluron seruma!

Kolekcije

Hijaluron - punoća kože

Hijaluron puni stanice vlagom dajući koži svježinu i punoću. Hijaluronska kiselina u koži djeluje kao molekularna spužva, na sebe veže vodu, povećava volumen kože. NiKEL prirodni proizvodi s hijaluronom i vitaminima nagrađeni su s osam svjetskih zlata na izložbama inovativnih proizvoda u Americi, Kanadi, Aziji, Rusiji, UK i EU.

Control 365 - dubinska hidratacija

Način na koji njegujemo svoju kožu itekako ima utjecaj na njezin izgled. Također, svaka je koža drukčija te, posljedično, zahtijeva prilagođenu njegu. Dok nam u mladosti koža ponajprije zahtijeva hidrataciju, s godinama se postavke naše kože mijenjaju te nam najviše muke zadaju sitne bore, neujednačenost vlage, manjak elastičnosti…

Lux - intenzivna njega

NiKEL produkti iz luksuzne linije, s maksimalnim udjelom aktivnih sastojaka, protkani biljem koje raste u netaknutoj prirodi hrvatskog Mediterana, očarat će sva Vaša osjetila i Vašoj koži dati ljepotu i biserni sjaj.

Smilje - blistava koža

Smilje je u hrvatskom narodu opjevano i od davnina korišteno za zdravlje i ljepotu kože. Immortelle, besmrtan, naziva se „eliksirom mladosti“. Protkano bogatim morskim aerosolom, smilje raste u netaknutoj prirodi Mediterana na kamenim stijenama, uz more, ispod vrelog sunca, gdje uspijeva samo poneka travka. U kasno proljeće sunčani cvjetići smilja, puni energije, zablistaju svojim opojnim mirisom u svojoj punoj ljepoti.

Tratinčica - protiv pjega

Ujednačuje boju kože kod poremećaja pigmentacije (hiperpigmentacija, sunčane pjege, staračke pjege). Štiti kožu od nastanka novih pjega. Intenzivno hidrira kožu. Može se koristiti i ljeti!

Ruža - baršunasta koža

Ruža, simbol ljepote i ljubavi. Njene baršunaste latice naprosto mame da ih prinesemo licu! Za baršunastu kožu poput ružinih latica, miris i djelovanje ruža uhvaćeni su i sačuvani u Nikelovim proizvodima s ružom.

SILKY - linija NaTrue

NiKEL kozmetika, mnogostruko nagrađivana za inovativnost, prirodnost i čistoću te posjeduje internacionalni certifikat ECOLOGY FUND, s ponosom predstavljamo liniju SILKY koja nosi najzahtjevniji certifikat za prirodnu kozmetiku, certifikat NATRUE.

NiKEL PRIVÉ

NiKEL PRIVÉ, sasvim novi svijet ljepote i anti-aging njege. Inovacija nagrađena zlatnim medaljama u Aziji, Americi i Europi. U Londonu, ova ekskluzivna kozmetika nagrađena je DVOSTRUKIM ZLATOM ZA INTERNACIONALNI IZUM GODINE.

PRETPLATITE SE NA
NAŠ NEWSLETTER

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.