🌹 30% popusta na kolekciju RUŽA - za potpunu hidrataciju kože lica i tijela 🌹 Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn 🚚
🌹 30% popusta na kolekciju RUŽA - za potpunu hidrataciju kože lica i tijela 🌹 Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn 🚚

SILKY linija NATRUE

Vaša koža. Svaka koža. Povjerite je prirodi koja razumije njezine potrebe. Iznimna inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Za ljepotu koja počinje iznutra, a završava izvana. NIKEL Silky linija. Proizvodi linije SILKY odgovaraju svakoj osobi i tipu kože, štite, obnavljaju, blagotvorno djeluju protiv crvenila i oštećenja, umiruju. 

Linija Silky  ponosno nosi NATRUE certifikat za prirodnu kozmetiku. Moguće ga je dobiti uz prolazak strogo propisanih kriterija i praćenje NATRUE standarda, kako sadržaja proizvoda tako i proizvodnog procesa. Dopušteni su isključivo prirodni sastojci organskog porijekla, sastojci derivirani iz biljnih izvora te bioidentični sastojci. NATRUE.ORG je međunarodna neprofitna organizacija sa sjedištem u Bruxellesu koja je posvećena promicanju i zaštiti prirodne i organske kozmetike širom svijeta. Smisao dodjele NATRUE certifikata je promicanje i podrška svim proizvođačima i inovatorima koji zadovoljavaju visoko postavljene standarde kvalitete, a sada je član te ugledne obitelji postao i hrvatski NiKEL, sa svojim raskošnim proizvodima  koji slave moć prirode! Znanost i priroda u suradnji daju savršene formule za njegovanu, blistavu kožu. Njihova učinkovita formulacija potvrđena je dermatološkim ispitivanjima.

 

 

 

 

SILKY Pjena za čišćenje za sve tipove kože 135,62 kn
18,00 €
- +
Revitalizirajuća pjena za čišćenje formulirana s umirujućim biljnim sastojcima za nježno čišćenje, pročišćavanje i obnavljanje vašeg tena.
SILKY Ulje za lice za suhu kožu 199,66 kn
26,50 €
- +
Intenzivno obnavljajuća formula topi se u koži kako bi je trenutno nahranila, hidratizirala i zaštitila
SILKY Noćni balzam Intenzivna regeneracija 179,70 kn
23,85 €
- +
Intenzivno luksuzan, hidratantan i hranjiv. Podržava staničnu obnovu kože.
SILKY Krema za lice za sve tipove kože 179,70 kn
23,85 €
- +
Luksuzna i hidratantna krema koja potče prirodne procesa pomlađivanja kože
SILKY Serum oko očiju za sve tipove kože 188,36 kn
25,00 €
- +
Sveobuhvatna inovacija formulirana za borbu protiv vidljivih znakova starenja, oštećenja i stresa, dok istodobno potiče čvrstoću i hidrataciju za svjež, obnovljen izgled.