BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 250 KN 🚚 Besplatni uzorci uz svaku kupnju po Vašem izboru 🍀
BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 250 KN 🚚 Besplatni uzorci uz svaku kupnju po Vašem izboru 🍀
Anticelulitno ulje s grejpom - Nikel kozmetika

Anticelulitno ulje

svježina. napetost. glatkoća.

Anticelulitno ulje s grejpom

100% prirodno i bez konzervansa za blistavu, glatku kožu.

100 ml

Recenzije (4)

109,90kn
14,59 €
- +

Ovo učinkovito ulje svojim bogatim sastojcima njeguje, daje svježinu, napetost i glatkoću. Svakodnevnom primjenom daje ljepotu Vašoj koži. Trenutačno se upija, ne ostavlja mastan trag.

Savjet za zdravlje i ljepotu

Za maksimalan učinak koristite u isto vrijeme Anticelulitno ulje + Gel kremu Remove Cellulite. Nanesite ovo učinkovito ulje prije kreme.

Primjena

Utrljavanje ovog ulja na bedra i ostale zahvaćene regije sprječava nastanak celulita i ublažava već postojeće promjene. Nanesite ulje na dlan ruke, drugom rukom ga zagrijte i tako toplo nanesite na tijelo, od bedara prema gore. Ne zaboravite ga nanijeti i na Vaše nadlaktice! Za svakodnevnu njegu, za ljepotu i mladost Vaše kože.

Rezultat

Svježa, glatka, blistava koža.

Upotpunite njegu

Control 365 Remove Cellulite Gel krema 119,99 kn
15,93 €
- +
Recenzije (7)
Šest svjetskih zlata za inovativnost. ESTETICA PREMIUM PRODUCT 2020. Kozmetološki OSCAR prema odabiru hrvatskih dermatologa.
Pete i stopala regenerativni balzam 55,00 kn
7,30 €
- +
Recenzije (5)
Za povratak energije, osjećaj olakšanja i opuštenosti nogu.
Remove Cellulite
229,89 kn
30,51 €
195,40 kn
25,93 €
- +
Recenzije (5)
Dugoročno čvrsta i glatka koža.

Iskustva korisnika

Aleksandra

Čini mi dobro, djeluje, koža svježa...

Lili

U potrazi za prirodnom kozmetikom bez konzervansa, prije nekoliko godina naišla sam na brand NIKEL. Dugo sam čitala i proučavala široku paletu proizvoda koje nudi. Pročitano mi je ulijevalo povjerenje pa sam tako počela kupovati i redovito koristiti Nikel proizvode. Nikel Anti-celulitno ulje koristim tijekom cijele godine i rezultati su vidljivi u kratkom roku ali ulje koristim redovito kako bih takvo stanje kože održala i spriječila ponovni nastanak celulita. Ovo fantastično ulje koristim i kako bi moja koža bila glatka i hidratizirana, umasiram ga na cijelo tijelo. Moram priznati da mi je koža jako zahvalna na redovitom korištenju ovog ulja. Svakako preporučam onima koji žele lijepu, njegovanu, svježu, glatku i zdravu kožu.

Katja

Anticelulitno ulje i Control 365 Remove celulit koristim povremeno, stvarno sam zadovoljna rezultatima koje postižem i bez vježbanja. Čim sam pri kraju sa eliksirom protiv bora kupujem novi. Odgovara mojoj koži koja je s godinama postala suha.

Tatjana R

Koristim anticelulitno ulje u kombinaciji s Remove cellulite gel kremom i postigla sam odlične rezultate.

Napišite nam svoja iskustva

Preporuka za dodatnu njegu: