Krema protiv pjega s tratincicom - Nikel kozmetika

Krema s tratinčicom

osvježava. obnavlja. izbjeljuje mrlje.

Krema s tratinčicom

Sprječava nastanak pjega i ujednačuje boju kože kod poremećaja pigmentacije.

50 ml


139,99kn
- +

Savršena hidratantna krema koju ćete istinski voljeti! Ciljano djelovanje koje vraća sjaj, smanjuje vidljivost pjega i tamnih mrlja na koži, djeluje protiv bora.

  • posvjetljuje pjege i sprječava njihov nastanak 
  • ujednačuje boju kože
  • obnavlja epidermu
  • osvježava, hidrira

 

Ne istanjuje kožu već poboljšava njenu teksturu. Djeluje sinergijski, od pripreme kože za optimalno upijanje tvari, preventivnog djelovanja na pigmentaciju do zaštite od vanjskih utjecaja koji potiču hiperpigmentaciju.

Savjet za zdravlje i ljepotu:

Za pojačani učinak protiv hiperpigmentacije prije kreme nanesite Serum s tratinčicom. Kremu i serum s tratinčicom možete koristiti i u ljetnim mjesecima jer proizvodi nisu fotosenzibilni.

Primjena:

Koristi se kao krema za potpunu njegu kože, dnevnu i noćnu i za dijelove na kojem nema pjega kako bi se spriječio njihov nastanak, a koži dala potrebnu vlažnost i vitalni elementi za njenu elastičnost i čvrstoću. Za pojačani učinak, prije kreme, nanosi se nekoliko kapi Nikel seruma s tratinčicom. Za noćnu njegu prije kreme nanesite nekoliko kapi Nikel Ulja noćurka. Može se koristiti i ljeti, za sunčanih dana, što s uobičajenim proizvodima za posvjetljivanje pjega nije moguće.

Rezultat:

Osvježena, hidrirana koža. Blistav ten. Ujednačena boja kože, posvjetljene pjege, fleke i hiperpigmentirane mrlje: pjege od sunca, pjege nastale u trudnoći, staračke mrlje i pjege, pjege i mrlje koje su posljedica akni.

Upotpunite njegu

Njegu svoje kože uvijek započnite Nikel Energizirajućim tonikom s biljnim matičnim stanicama zelene jabuke koji će vašu kožu dodatno zaštititi od vanjskih utjecaja.

Iskustva korisnika

Marija F.

Osim smanjenja fleka, smanjile su mi se i bore... dobro hidratizira. Malo skuplja, ali vrijedi...

Mira K.

Hiperpigmentacija se povukla kroz 3 mjeseca korištenja Nikel proizvoda!

Silvija H.

Najbolja krema koju sam koristila.. ne toliko za hiperpigmentaciju, nemam je puno, ali koža djeluje toliko svježe i mlađe od kad ju koristim oda mi u zadnje vrijeme mnogi govore kako mi je ten prekrasan. Oduševljena!!

Milena

Njezne, svilenkaste teksture, prekrasnog mirisa, nakon upotrebe koza je meka i svjeza. Koristim je prvenstveno zbog hiperpigmentacijskih mrlja i u kombinaciji sa serumom pokazala se jako ucinkovitom, mrlje su bljedje, ten je prekrasan. Topla preporuka!

Gabrijela M.

Koristim kremu u kombinaciji sa serumom od tratinčice i to su jedini proizvodi koji su mi pomogli i to u kratkom roku. 

Napišite nam svoja iskustva
Nastavi dalje Prikaži moju košaricu

Preporuka za dodatnu njegu: