Gel krema protiv celulita Control 365 Remove Cellulite - Nikel kozmetika

Control 365 Remove Cellulite

čvrsto. glatko. blistavo.

Control 365 Remove Cellulite Gel krema

Šest svjetskih zlata za inovativnost. ESTETICA PREMIUM PRODUCT 2020. Kozmetološki OSCAR prema odabiru hrvatskih dermatologa.


119,99kn
- +

Višestruko ciljano učvršćivanje i djelovanje protiv celulita. Biološki aktivan flavonoid Genistein jača čvrstoću kože i smanjuje nakupljanja masnih stanica ispod površine. Kofein, uz lipolitički ima i venotonski učinak. Karnitin doprinosi oksidaciji masti i uklanjanju toksičnih ketona. Crvena paprika aktivira stanični metabolizam. Crni papar je antiseptik i detoksikant. Badem hrani, vlaži i jača elastičnost kože.

Savjet za zdravlje i ljepotu:

Celulit. U borbi protiv celulita važna je redovitost korištenja ovog učinkovitog proizvoda protiv celulita. Njegujte njime cijelo tijelo za čvrstoću i glatkoću svoje kože.

Primjena:

Nanesite ovaj učinkoviti anti-celulitni koncentrat svakodnevno na područja na kojima je nastao celulit ili koja su sklona nastanku celulita: nadlaktice, bokovi, bedra, stražnjica, trbuh, koljena. Može se koristiti za svakodnevnu njegu i za masažu.

Rezultat:

Ovaj proizvod smanjuje celulit i sprečava njegov nastanak. Pomaže u poticanju prirodne proizvodnje kolagena i na taj način jača vezivno tkivo. Rezultat ovog djelovanja je čvrsta, ujednačena i glatka koža.

Upotpunite njegu

Remove Cellulite kremu možete koristiti samostalno, a za pojačani učinak u kombinaciji s Anticelulitnim uljem s grejpom! Prvo nanesite ulje, potom kremu!

Iskustva korisnika

ANA-MARIJA

Najbolji proizvod protiv celulita koji sam ikad probala!

Anita

Odličan preparat protiv celulita. Koristila sam ga svaki dan, rezultati su bili vidljivi jako brzo.

Marica KH

Vidno mi se smanjio celulit, noge su mi se stanjile i manje otiču.

Rezultati vidljivi! 

J.J.50

Izvrstan miris, lako se razmazuje i moja koža lako ga upija! 

Uočila sam da mi se celulit smanjio bez promjene prehrane!

Napišite nam svoja iskustva
Nastavi dalje Prikaži moju košaricu

Preporuka za dodatnu njegu: