🌹 30% popusta na kolekciju RUŽA - za potpunu hidrataciju kože lica i tijela 🌹 Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn 🚚
🌹 30% popusta na kolekciju RUŽA - za potpunu hidrataciju kože lica i tijela 🌹 Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn 🚚
Energizirajuci tonik za sve tipove kože - Nikel kozmetika

Energizirajući tonik

osvježava. obnavlja. štiti.

Energizirajući tonik s matičnim stanicama zelene jabuke

Idealan za sve tipove kože i svaku dob

125 ml

Recenzije (5)

139,90kn
18,57 €
- +

NiKEL TRETMAN LJEPOTE U BORBI PROTIV ISUŠIVANJA KOŽE. Za usporavanje starenja kože, potpuno novi pristup u njenoj njezi. Energizirajući Tonik spojio je četiri najvažnija svojstva za mladost kože: hidrataciju, regeneraciju, jačanje vitalnosti i samo-obnavljanje najvrjednijih, epidermalnih matičnih stanica kože - popravak DNA i odgađanje kronološkog starenja kože.

< Sastojci proizvoda >

Savjet za zdravlje i ljepotu

Osvježite se ovim tonikom i tjekom dana. Jedan potisak na spray-pumpicu! Možete ga nanijeti i preko šminke! Ne zaboravite ga nanijeti prije kreme sa UV zaštitnim faktorom, kako biste sačuvali svoju kožu od isušivanja i oštećenja.

Primjena

Svoju njegu započnite Energizirajućim tonikom. Prije nanošenja svojeg omiljenog proizvoda za njegu, kreme, ulja ili seruma, ujutro i navečer, na lice, vrat i dekolte nanesite TONIK S BILJNIM MATIČNIM STANICAMA.

Rezultat

Svakodnevna aplikacija biljnih matičnih stanica, ujutro i navečer, očuvat će aktivnost matičnih stanica kože, obnoviti epidermis, zadržati vlagu i zaštiti kožu od vanjskih faktora starenja. Za sve tipove kože i za svaku dob.

Upotpunite njegu

Ulje nocurka
Ulje noćurka za dehidriranu kožu 109,00 kn
14,47 €
- +
Recenzije (25)
Obnavlja površinski sloj kože i sprječava dehidraciju
Control 365 Insert Aqua Krema s vodom švicarskog ledenjaka 199,99 kn
26,54 €
- +
Recenzije (8)
Kristalno čista voda švicarskih ledenjaka za svježinu, glatkoću i savršenu harmoniju s kožom.

Iskustva korisnika

marija

Isprobano i odlično....

Mira

Odličan!

Lana

Izgorila sam neki dan hodajući po gradu, po Műlleru tražim nešto za šrpickanje po licu i odlučim se na ovaj tonik... S A V R Š E N O !!! trenutno umirenje, osvježenje... koža mi se za čas oporavila. Koristim ga svaki dan, sto puta dnevno :))

Milena

Savrsen tonik, koza je svjeza, nahranjena, mekana i barsunasta, koristim je prije kreme. Jako prakticna bocica sa odlicnim rasprsivacem,ravnomjerno rasprsuje tonik po cijelom licu. Krasna tekstura koju koza brzo upija.

Maja

Nikad prije nisam koristila tonik, ovo mi je prvi u 40 godina i oduševljena sam. Špricam ga nekoliko puta dnevno, koža je tako mekana nakon njega kao od ni jedne kreme do sad. U kombinaciji sa zlatnim eliksirom i kremom sa karnozinom je savršen.

Napišite nam svoja iskustva

Preporuka za dodatnu njegu: