PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.

SET Protiv celulita

ČVRSTO. GLATKO. BLISTAVO.

Remove Cellulite: Control 365 Remove Cellulite & Anticelulitno ulje s grejpom

Dugoročno čvrsta i glatka koža.

150 ml + 100 ml

favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (6)

33,00 € 23,10€
- +

Zbog oslabljene periferna cirkulacija kapilare propuštaju tekućinu u međustanični prostor. Ova tekućina stvara pritisak na masne stanice. Dolazi do usporavanja procesa izlučivanja štetnih tvari. Nastaje oštećenje vezivnog tkiva, ono postaje zasićeno tekućinom i otpadnim tvarima, sve više deblja i postaje tvrdo. Koža izgleda zrnata poput narančine kore.

NiKEL ima rješenje za uklanjanje celulita i ono je, kao i svi naši proizvodi, potpuno usklađeno s prirodom. To su 100% prirodna biljna ulja, ekstrakti biljaka i esencije koje potiču mikrocirkulaciju, izmjenu tvari i lipolizu i jačaju čvrstoću kože. 

Savjet za zdravlje i ljepotu

U BORBI PROTIV CELULITA VAŽNA JE REDOVITOST KORIŠTENJA OVIH UČINKOVITIH PROIZVODA PROTIV CELULITA. NJEGUJTE NJIMA CIJELO TIJELO ZA ČVRSTOĆU I GLATKOĆU SVOJE KOŽE.

Primjena

Utrljavanje Anticelulitnog ulja na bedra i ostale zahvaćene regije sprječava nastanak celulita i ublažava već postojeće promjene. Nanesite ulje na dlan ruke, drugom rukom ga zagrijte i tako toplo nanesite na tijelo, od bedara prema gore. Ne zaboravite ga nanijeti i na Vaše nadlaktice! Nakon što nanesete Anticelulitno ulje, nanesite Control 365 Remove Cellulite na područja na kojima je nastao celulit ili koja su sklona nastanku celulita: nadlaktice, bokovi, bedra, stražnjica, trbuh, koljena. Može se koristiti za svakodnevnu njegu i za masažu.

Rezultat

Anticelulitno ulje svojim bogatim sastojcima njeguje, daje svježinu, napetost i glatkoću. Svakodnevnom primjenom daje ljepotu Vašoj koži. Trenutačno se upija, ne ostavlja mastan trag. Control 365 Remove Cellulite smanjuje celulit i sprečava njegov nastanak. Pomaže u poticanju prirodne proizvodnje kolagena i na taj način jača vezivno tkivo. Rezultat ovog djelovanja je čvrsta, ujednačena i glatka koža.

Upotpunite njegu

Anticelulitno ulje s grejpom - Nikel kozmetika
Anticelulitno ulje s grejpom 16,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (5)
100% prirodno i bez konzervansa za blistavu, glatku kožu.
Control 365 Remove Cellulite Gel krema 17,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (12)
Šest svjetskih zlata za inovativnost. ESTETICA PREMIUM PRODUCT 2020. Kozmetološki OSCAR prema odabiru eminentnih hrvatskih dermatologa.

Iskustva korisnika

Barbara
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite

Top kombinacija proizvoda!! Oduševljena! Rezultati su vidljivi u kratkom roku, a koža je totalno drugačija! Svilenkasti osjećaj!

Lucija
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite

Najbolji proizvodi za celulit ikad! Preporuka svima! Prefino mirišu, a tekstura je top!

Kristina
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite

Ulje i krema su odlični! Preporuka definitivno! Celulit se smanjio, a koža super izgleda.

Daniela
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite

Top proizvodi! Predivan miris i tekstura! Obožavam Nikel!

I R M
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite

Remove Cellulite gel kremu počinjem koristiti u rano proljeće u kombinaciji sa anticelulitnim uljem. Ovaj gel je iznimno djelotvoran, predivno učvršćuje kožu i rezultati su stvarno vidljivi desetak dana od početka korištenja. Osim za noge koristim ga i za podlaktice. 

 

MJK
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite

Oduševljena sam i kremom i uljem, redovitom upotrebom i pravilnom primjenom stvarno se vide rezultati na koži. Prvi anticelulitni proizvodi koje sam ja kupila , a da imaju i lijep miris. Nikel kozmetika inače ima predobre proizvode koji zaslužuju samo zlato!

Napišite nam svoja iskustva

Preporuka za dodatnu njegu:

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.