Anticelulitni gel za oblikovanje tijela s bršljanom - Nikel kozmetika

Anticelulitni gel s bršljanom

osvježava. učvršćuje. zaglađuje.

Anticelulitni gel s bršljanom za oblikovanje tijela i redukciju celulita

Reduciran celulit, blistava koža.

150 ml


119,99kn
- +

Želite li oblikovati tijelo i spriječiti nakupljanje potkožnih masnih jastučića i nastanak celulita, pomoći će vam osvježavajući anticelulitni gel s bršljanom koji djeluje na razgradnju celulita i potkožnih masnih stanica (adipociti) te jača čvrstoću kože.

  • smanjuje obujam i celulit
  • sprječava nastanak celulita
  • oblikuje tijelo
  • osvježava i umiruje kožu

Savjet za zdravlje i ljepotu:

Kao kod svih tretmana, tako je i ovdje važna redovitost postupka.

Primjena:

Kružnim pokretima umasirajte gel na područja zahvaćena masnim stanicama i celulitom. Osvježavajući anticelulitni gel s bršljanom reducirat će celulit i potkožne masne stanice.

Rezultat:

Reduciran celulit i potkožne masne stanice, osvježena, učvršćena, glatka koža.

Upotpunite njegu

Anticelulitni gel s bršljanom možete koristiti samostalno ili, za maksimalan učinak, zajedno u kombinaciji s Bršljan uljem: prvo nanesete ulje, potom gel!

Iskustva korisnika

Željka Poljak

Proizvodi izuzetno njeguju kožu, kako anticelulitne kreme tako i ulja koja su brzoupijajuća i opuštajuće mirišu.

Zora

Nikel Bršljan ulje za oblikovanje tijela ocjenjujem čistom peticom. Koristim ga već 4 godine. Nakon nekoliko isprobanih proizvoda koji nisu odgovarali mojoj koži, odlučila sam se kupiti ovakvo ulje i moram reći da mi nije žao ijedne potrošene kune zbog vidljivih rezultata. Kao i većini žena, i moj je problem celulit. Zimi sam znala zaboraviti na njega, ali prvi odlasci na plažu otkrivali su sliku koja me često znala rastužiti. Odlučila sam uzeti stvar u svoje ruke i učiniti nešto za svoje tijelo. Uz zdraviju prehranu, koliko god je to moguće, počela sam redovito koristiti Nikel bršljan ulje. Strpljivo sam ga nanosila svaku večer nakon tuširanja. Bilo je dana kada sam htjela odustati jer rezultati nisu bili odmah vidljivi ali sam ipak odlučila dati ovom proizvodu šansu i biti uporna jer bez upora i napora ne može biti vidljivih, željenih rezultata. Cilj mi je bio barem djelomično rješiti se celulita te da mi tijelo bude lijepo oblikovano. Prvu sam godinu proizvod koristila tijekom cijele godine a nakon toga sam ga koristila i koristim od siječnja pa do početka ljeta. Ako se proizvod koristi dovoljno dugo, po uputama i preporukama, rezultati su vidljivi a to je i cilj. Ponekad je teško biti ustrajan ali se na kraju isplati.

Anita

Zadovoljna sam s kremom,daje puno bolje rezultate u kombinaciji s uljem.

Sonja S.

Učinkovito čak i bez vježabanja. Budući da nastojim i vježbati rezultati su odlični, čak i s 45 godina i 3 poroda :)

Napišite nam svoja iskustva
Nastavi dalje Prikaži moju košaricu

Preporuka za dodatnu njegu: