PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
chevron_left Povratak

Hidratacija za blistavu kožu

Hidratacija kože jedno je od rijetkih područja njege kože gdje ne vrijedi pravilo umjerenosti. Upravo suprotno – s hidratacijom nikada ne možemo pretjerati!

18.06.2020

Hidratacija za blistavu kožu

Hidratacija kože jedno je od rijetkih područja njege kože gdje ne vrijedi pravilo umjerenosti. Upravo suprotno – s hidratacijom nikada ne možemo pretjerati!

18.06.2020

Nikad dosta hidratacije!

Poznato je da čak devedeset posto našeg tijela čini voda. Ona je neophodna za zdravlje i ljepotu kože i treba ju unositi u organizam izvana i iznutra. Dehidriranu kožu nije teško prepoznati – izgleda umorno i beživotno, suha je, bez sjaja, sklona je oštećenjima, gubi se njezina elastičnost, bore su vidljivije i brže nastaju, može se pojaviti crvenilo, ljuskanje… Svaki tip kože sklon je dehidraciji, iako mnogi misle da dehidrirana može biti samo suha koža. Za dobru hidrataciju kože važno je održavanje sadržaja vode u svakom od njezinih slojeva. NiKEL njega osigurava upravo to – prodiranje molekula vode u najdublje slojeve kože.

Ulje noćurka  je 100% prirodan koncentrat hladno prešanih biljnih ulja jojobe, noćurka, pasiflore, esencija ružmarina, slatke naranče i prirodnog E vitamina iz pšeničnih klica. Ono obnavlja površinski sloj i sprječava dehidraciju. NiKEL preporuka - nekoliko kapi ovog ulja utapkajte na lice i vrat prije nanošenja kreme.

Maska za lice izvrsno je rješenje za osvježenje i hidrataciju kože. Bilo da se radi o začepljenim porama, umornoj ili suhoj koži, Hyaluron+B+C vitamin Energizirajuća maska trenutno će vratiti sjaj Vašoj koži, intenzivno napuniti stanice vlagom i dati koži energiju i blistavost. NiKEL preporuka - nanesite masku na cijelo lice i na područje oko očiju. Ne zaboravite vrat i dekolte! Masku ne trebate ispirati, već je nakon 5 do 10 minuta odstranite blazinicom natopljenom Tonikom ruža ili Hyaluron+B vitamin Losionom za čišćenje i toniziranje. Potom nanesite serum ili ulje te kremu koju inače koristite.

Control 365 Insert Aqua krema s vodom švicarskog ledenjaka osigurava 24-satnu osvježavajuću hidrataciju. U ovoj kremi voda švicarskog ledenjaka inkapsulirana je u liposome koji donose vlagu u duboke slojeve epiderme, djeluje u savršenoj harmoniji s kožom, ostavljajući je hidriranom, svježom, blistavom i glatkom.

Svoju kožu možete osvježiti više puta dnevno Energizirajućim tonikom i Tonikom Alpska ruža jednostavnim potiskom na sprej pumpicu!

Uz dovoljne količine tekućine koju pijemo, koristan je i ovlaživač zraka koji će osvježiti zrak koji udišmo. U njega možemo dodati nekoliko kapi eteričnog ulja, ovisno o raspoloženju. Eterično ulje naranče donosi energiju toplog juga. Eterično ulje lavande umiruje. Eterično ulje mente razbuđuje. Eterično ulje limuna poboljšava koncentraciju! 

Control 365 Insert Aqua Krema s vodom švicarskog ledenjaka 27,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (8)
Kristalno čista voda švicarskih ledenjaka za svježinu, glatkoću i savršenu harmoniju s kožom.
Energizirajući tonik s matičnim stanicama zelene jabuke
19,00 € 15,20 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (6)
Za ljepotu i zaštitu svoje kože njegu započnite tonikom koji sadrži biljne matične stanice. Idealan za sve tipove kože i svaku dob.
Hyaluron Energizirajuća maska +B+C vitamin 19,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (4)
Trenutno vraća sjaj koži, puni stanice vlagom, daje joj energiju i blistavost.
TONIK Alpska ruža s matičnim stanicama alpske ruže 34,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (7)
Inovacija - novi pristup u njezi kože. Prvi korak u Vaše beauty rutine. Tonikom Alpska Ruža započnite svoju njegu! Vaša će koža uzvratiti blistavom svježinom!
Tonik ruža 13,50 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (9)
Za svježinu i novu energiju vaše kože. Neutralizira učinak tvrde vode.
Ulje noćurka za dehidriranu kožu 15,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (33)
Obnavlja površinski sloj kože i sprječava dehidraciju. 100% prirodan. Certifikat NATRUE.

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.