Bršljan ulje za smanjenje obujma i celulita - Nikel kozmetika

Bršljan ulje

svježina. glatkoća. blistavost.

Bršljan ulje za oblikovanje tijela - smanjenje obujma i celulita

Ekstrakt svježih listova bršljana potiče proizvodnju hijaluronske kiseline u koži i vidljivo jača njezinu čvrstoću.

100 ml

Recenzije (2)

109,90kn
- +

Macerat ekološkog lista bršljana u organskom ulju suncokreta uz dodatak prirodnog vitamina E, slatkog badema i grejpa, za oblikovanje tijela - smanjenje obujma i celulita.

Savjet za zdravlje i ljepotu

Kad odlučite, nemojte preskočiti niti jedan dan njege, kao kod svih tretmana, tako je i ovdje važna redovitost postupka.

Primjena

Malo ulja nanesite na dlan jedne ruke, trljanjem ga zagrijte i tako toplo nanesite na tijelo, odozdo prema gore. Masirajte dok se ne upije.

Rezultat

Glatka, svježa, blistava koža.

Upotpunite njegu

Anticelulitni gel s bršljanom za oblikovanje tijela i redukciju celulita 119,99 kn
- +
Recenzije (4)
Reduciran celulit, blistava koža.
Control 365 Remove Cellulite Gel krema 119,99 kn
- +
Recenzije (4)
Šest svjetskih zlata za inovativnost. ESTETICA PREMIUM PRODUCT 2020. Kozmetološki OSCAR prema odabiru hrvatskih dermatologa.

Iskustva korisnika

Maja

Odlično je Bršljan ulje za oblikovanje tijela! Koristim ga svaki dan i ne želim ništa mijenjati. Ljeti i zimi, svakodnevno nakon tuširanja. Hvala Nikel!

 

Zora

Nikel Bršljan ulje za oblikovanje tijela ocjenjujem čistom peticom. Koristim ga već 4 godine. Nakon nekoliko isprobanih proizvoda koji nisu odgovarali mojoj koži, odlučila sam se kupiti ovakvo ulje i moram reći da mi nije žao ijedne potrošene kune zbog vidljivih rezultata. Kao i većini žena, i moj je problem celulit. Zimi sam znala zaboraviti na njega, ali prvi odlasci na plažu otkrivali su sliku koja me često znala rastužiti. Odlučila sam uzeti stvar u svoje ruke i učiniti nešto za svoje tijelo. Uz zdraviju prehranu, koliko god je to moguće, počela sam redovito koristiti Nikel bršljan ulje. Strpljivo sam ga nanosila svaku večer nakon tuširanja. Bilo je dana kada sam htjela odustati jer rezultati nisu bili odmah vidljivi ali sam ipak odlučila dati ovom proizvodu šansu i biti uporna jer bez upora i napora ne može biti vidljivih, željenih rezultata. Cilj mi je bio barem djelomično rješiti se celulita te da mi tijelo bude lijepo oblikovano. Prvu sam godinu proizvod koristila tijekom cijele godine a nakon toga sam ga koristila i koristim od siječnja pa do početka ljeta. Ako se proizvod koristi dovoljno dugo, po uputama i preporukama, rezultati su vidljivi a to je i cilj. Ponekad je teško biti ustrajan ali se na kraju isplati.

Napišite nam svoja iskustva

Preporuka za dodatnu njegu: