PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
chevron_left Povratak

Njega protiv bora

Za zdravlje i ljepotu kože nešto možemo učiniti sami, za sve ostalo tu je NiKEL! Zašto je tako drugačija i posebna. Zašto jezvijezda među NiKEL prirodnim proizvodima kolekcija NIKEL PRIVÉ.

21.02.2020

Njega protiv bora

Za zdravlje i ljepotu kože nešto možemo učiniti sami, za sve ostalo tu je NiKEL! Zašto je tako drugačija i posebna. Zašto jezvijezda među NiKEL prirodnim proizvodima kolekcija NIKEL PRIVÉ.

21.02.2020

Starenje se ne može zaustaviti, ali se može usporiti. Vjerojatno znate da na izgled i zdravlje kože, ali i stanje organizama općenito, utječu neke svakodnevne navike poput spavanja, stresa, smijeha... Za Vas smo istražili i znanstvenim činjenicama potkrijepili  Što svakodnevne navike zaista čine Vašoj koži? Osim navika, na stanje kože utječe i prehrana. Namirnice koje sadrže antioksidanse zaslužne su za prevenciju oštećenja stanica. Sadrže vitamine i minerale koji pomažu u borbi protiv slobodnih radikala. Smanjuju umor, pomažu u izbacivanju toksina iz tijela, poboljšavaju cirkulaciju i ten, daju prirodnu vlažnost koži i vraćaju joj mladenački sjaj. To su takozvane anti-age namirnice, a zvijezda među anti-age namirnicama, uz jabuke, svakako je Matična mliječ. Nedostaje li nam energija, za vitalnost "iznutra" najbolja je matična mliječ. Jednako tako i "izvana", nedostaje li energije našoj koži, tu je matična mliječ!

Zvijezda među NiKEL proizvodima

Tako je nastala Kolekcija NIKEL PRIVÉ koja se sastoji se od 3 proizvoda čiji se učinak međusobno nadopunjuje, a to su NiKEL PRIVÉ MB COMPLEX Serum, NiKEL PRIVÉ MB COMPLEX Elixir i NiKEL PRIVÉ MB COMPLEX Cream. Sve djelatne komponente pripremljene su u tri proizvoda pod zaštićenim nazivom MB Complex®. Kolekcija NiKEL PRIVÉ pruža izvanredne rezultate već nakon par dana korištenja: koža postaje nevjerojatno glatka, sjajna, hidrirana, izglađena. Na lice, vrat i dekolte prvo se nanosi redom serum, eliksir i na kraju krema. Nagrađena brojnim medaljama za inovaciju, dizajn i kvalitetu - Kolekcija NIKEL PRIVÉ jednostavno je Zvijezda među NiKEL proizvodima. Tajna nevjerojatne učinkovitosti ovog proizvoda krije se, među ostalim, u Matičnoj mliječi - najvrjednijem pčelinjem proizvodu.

Kako na organizam, tako i na kožu, matična mliječ djeluje stimulativno i obnavljajuće. U Kolekcija NIKEL PRIVÉ matična mliječ je ugrađena u meki sustav kapljica shea maslaca kako bi s lakoćom ušla duboko u kožu.

Nedostaje li nam energija, za vitalnost "iznutra" najbolja je matična mliječ. Pčela radilica uvelike se razlikuje od pčele kraljice koja se hrani matičnom mliječi - po izgledu, dugovječnosti i ponašanju - unatoč činjenici da dijele potpuno isti DNK. Za to je zaslužan protein iz matične mliječi pod nazivom royalactin (queenmaker). Kako je učinkovit za vitalnost organizma, jednako je učinkovit primijenjen "izvana" za vitalnost kože. S obzirom na činjenicu da je royalactin nestabilan i ima preveliku molekulu da bi mogao prodrijeti u kožu, razvijen je peptid koji je ugrađen u meki sustav karite maslaca kako bi mogao ući u duboke slojeve epiderme. Intenzivno stimulira obnovu što dovodi do naglog porasta glatkoće kože, ujednačenosti puti i izglađivanja bora.

NiKEL PRIVÉ Serum MB COMPLEX 183,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (1)
Punjač kože energijom i vlagom.
NiKEL PRIVÉ Elixir MB COMPLEX 175,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (2)
Koža nahranjena dubinski i površinski.
NiKEL PRIVÉ Cream MB COMPLEX 180,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (3)
Božanstvena krema za maksimalnu učinkovitost i nevjerojatno glatku kožu.

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.