Povratak

Njega kože u 20-ima, 30-ima, 40-ima, 50-ima, 60-ima, 70-ima...

Iako se NiKEL proizvodi ne koriste prema dobi kože, već prema njenim specifičnostima i potrebama, donosimo Vam preporuku proizvoda s kojima u određenoj dobi nećete pogriješiti.

18.09.2020

Njega kože u 20-ima, 30-ima, 40-ima, 50-ima, 60-ima, 70-ima...

Iako se NiKEL proizvodi ne koriste prema dobi kože, već prema njenim specifičnostima i potrebama, donosimo Vam preporuku proizvoda s kojima u određenoj dobi nećete pogriješiti.

18.09.2020

Dvadesete

Možda ste se taman riješili pubertetskih prištića i akni i koža je napokon blistava! Čvrsta je i zategnuta, kako i dolikuje dobi! Sad joj je potrebna jednostavna, ali redovita njega kako bi što duže ostala takva. Redovito čišćenje i dobra hidratantna krema sve je što Vaša koža treba!

NiKEL preporuka: Gel za umivanje s hamamelisom, Tonik ruža, Hidratantna krema s narančom

Tridesete

Koža je čvrsta i sjajna, no vidljive su prve bore. U tridesetima više nije dovoljna hidratantna krema, odnosno morate birati onu koja ima moćne "saveznike" - aktivne sastojke poput hijalurona, vitamina C... Nakon tridesete proizvodnja kolagena smanjuje se za jedan posto godišnje. U tridesetima se mogu primijetiti mrlje nastale zbog hiperpigmentacije, pa njegu možete pojačati Serumom protiv pjega i hiperpigmentacije s tratinčicom.

NiKEL preporuka: Hyaluron+C+E vitamin krema i Eliksir protiv bora ili Bogata hidratantna krema sa smiljem i Ulje noćurka 

Četrdesete

Do četrdesete ste već usvojili rutinu, sigurno pronašli svoju idealnu kremu za dnevnu i noćnu njegu. Četrdesete su vrijeme kada zbog hormonalnih promjena dolazi i do promjena kože te ćete njegu morati prilagoditi novom stanju. Ovo je vrijeme kada ćete dodatni napor uložiti u njegu područja oko očiju jer će bore biti vidljivije, a podočnjaci više neće ovisiti samo o tome jeste li se naspavali.

NiKEL preporuka: Eliksir protiv bora, Control 365 Insert Aqua, Control 365 Undo Age, Nikelift Krema oko očiju

Pedesete

Ulazak u menopauzu promijenit će mnoge stvari u Vašem životu. Promjene će biti vidjljive i na koži. Možda će Vam koža postati suša, bore vidljivije. Razlog se krije u tome što ima sve manje kolagena i elastina. Vrijeme je da njegu pojačate proizvodima koji popunjavaju bore, stimuliraju proizvodnju kolagena i elastina.

NiKEL preporuka: Hyaluron+C+E vitamin krema – dan, Hyaluron+A vitamin krema – noć, Hyaluron+A vitamin balzam oko očiju, Hyaluron+C+E+B vitamin serum

Šezdesete

Na Vašoj se koži vidi da je njegovana. Ako ste pronašli svoju idealnu rutinu njege, nastavite s njom bez obzira na dob. Važno je koristiti proizvode koji intenzivno hidriraju i hrane i s kojima, kad ih nanesete na lice, jednostavno osjećate zadovoljstvo i olakšanje.

NiKEL preporuka: Eliksir protiv bora, Nikelhidris krema, Nikelift krema ili Kolelekcija s ružom: Hidratantna krema s ružom, Hranjiva krema s ružom, Ulje divlje ruže

Sedamdesete

Ako ste njezi kože posvećivali dovoljno pažnje ovo je vrijeme kada ćete uživati u plodovima svoga rada. Koža sve pamti i na njoj se sve vidi. Ispunjen, zadovoljan život, uživanje u njemu...i u proizvodima za njegu koje vaša koža voli!

NiKEL preporuka: Eliksir protiv bora, Nikelhidris krema i Nikelnutris krema ili Hranjiva krema s ružom