BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 250 KN 🚚 Besplatni uzorci uz svaku kupnju po Vašem izboru 🍀
BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 250 KN 🚚 Besplatni uzorci uz svaku kupnju po Vašem izboru 🍀
Povratak

NiKEL filozofija izvana i iznutra

Sve što djeluje iznutra kao hrana ili kao farmaceutski pripravak, djeluje i izvana primijenjeno na kožu

11.01.2020

NiKEL filozofija izvana i iznutra

Sve što djeluje iznutra kao hrana ili kao farmaceutski pripravak, djeluje i izvana primijenjeno na kožu

11.01.2020

Da hrana može biti lijek i da je za zdravlje organizma izuzetno važno, ponekad i presudno što jedemo (i što ne jedemo), da se mnoge bolesti mogu dovesti u stanje remisije ili potpuno nestati promjenom ishrane – znaju mnogi. Nije slučajno da je u 2019. godini na vrhu ljestvice najprodavanijih knjiga bila upravo knjiga „Sveta Hildegarda i Hrana kao lijek“ autora Wigharda Strehlowa, jednog od najvećih poznavatelja Hildegardine medicine koji već 25 godina primjenjuje Hildegardine savjete u medicini i prehrani. Sve što vrijedi za cijeli organizam, vrijedi, naravno, i za kožu – naš najveći organ. Farmacija i kozmetologija su povezane i isprepletene. Biljka koja ima određeno djelovanje na organizam, isto djelovanje ima i na kožu. Pojednostavljeno rečeno – sve što djeluje iznutra kao hrana ili kao farmaceutski pripravak, djeluje i izvana primijenjeno na kožu.

Temelj NiKEL kozmetike

Filozofija izvana i iznutra temelj je NiKEL prirodne kozmetike i na njoj počiva svaki naš proizvod. Upravo na spoju tradicionalnih znanja farmacije i pažljivom izboru prirodnih sastojaka nastali su mirisni i učinkoviti NiKEL ekološki proizvodi. Njihova djelotvornost dokazana je i priznata kako od malih, običnih ljudi i korisnika, tako i od svjetskih stručnjaka, međunarodnih nezavisnih žirija na brojnim izložbama inovacija u cijelome svijetu. U Hrvatskoj je NiKEL najnagrađivanija prirodna kozmetika, uvrštena među vodeće tržišne marke glasovima više od 23.000 potrošača. Kako djeluje filozofija izvana i iznutra može se vidjeti na brojnim primjerima. Pasiflora je biljka koja umirujuće djeluje na organizam ako se pije kao farmaceutski pripravak, a jednako tako umiruje kožu ako se na nju nanese. Sve blagodati pasiflore ima i Bogata krema s cvijetom pasiflore. Jednako je i s peršinom – poznat je kao „čistač organizma“, a primijenjen na kožu djeluje protiv bora, ujednačuje boju tena i posvjetljuje pjege. Treba li vašoj koži baš to - rješenje je Krema s peršinom. Bršljan se koristi u obliku kontroliranih ljekovitih pripravaka kod katara u dišnim putevima, a primijenjen na kožu ubrzava izlučivanje štetnih tvari. Zato je najbolji proizvod za oblikovanje tijela i redukciju celulita Anticelulitni gel s bršljanom. Možda je najbolji, a svakako i najnagrađivaniji primjer, NiKEL Probiotik krema. Poznato je da probiotik obnavlja sluznicu ako se pije, a kožu obnavlja ako se na nju nanosi u obliku kreme. Za ovu inovaciju NiKEL je 2013. osvojio zlato u Americi i EU, a asocijacija svjetske organizacije za intelektualno vlasništvo WIPA (World Invention Intellectual Property Associations) uvrstila je NiKEL Probiotik kremu u top 10 izuma u svome godišnjem izboru.

 

 

 

 

 

Bogata hranjiva krema sa smiljem 149,00 kn
19,78 €
- +
Recenzije (11)
Pravi užitak za sve, idealna njega za suhu kožu.
Bogata krema s cvijetom pasiflore 149,00 kn
19,78 €
- +
Recenzije (7)
Zaština maska, koju moramo koristitit svakodnevno, uznemiruje kožu lica. Bogata krema s cvijetom pasiflore će umiriti nadraženu kožu, hidrirati je i relaksirati.
Krema s peršinom za osjetljivu kožu 149,00 kn
19,78 €
- +
Recenzije (12)
"iznutra" za detoksikaciju organizma, "izvana" za umirenje i pomlađivanje kože
Krema s tratinčicom protiv pjega 149,00 kn
19,78 €
- +
Recenzije (7)
Sprječava nastanak pjega i ujednačuje boju kože kod poremećaja pigmentacije.
Probiotik krema za obnavljanje vrlo oštećene kože 139,99 kn
18,58 €
- +
Recenzije (17)
Prva hrvatska probiotička krema