PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
chevron_left Povratak

Kalendar ljepote OŽUJAK

Ožujak neka bude mjesec usvajanja navika za smanjenje celulita.

29.02.2020

Kalendar ljepote OŽUJAK

Ožujak neka bude mjesec usvajanja navika za smanjenje celulita.

29.02.2020

Ako do sada pratite naše upute iz NiKEL kalendara ljepote i zdravlja u siječnju ste napravili prva tri koraka (detoksikacija, kretanje i čaša vode s limunom), u veljači su vam piling i maska postali uobičajeni kućni rituali. Kod usvajanja novih navika važno je ići postupno, korak po korak. Uvijek se pokaže da je umjesto jednog velikog dobro poduzeti nekoliko malih, ali značajnih koraka. I biti dosljedni u njihovom provođenju, naravno. Ožujak može biti mjesec u kojem ćete zadati tri snažna udarca celulitu.

1. korak: hipotoksična dijeta

To je dijeta kojom odstranjujemo štetne tvari iz organizma i to je njezin cilj za razliku od dijeta za mršavljenje. Jasno vam je da niti najstroža dijeta za mršavljenje neće pomoći smanjenju celulita. To znači da trebamo pronaći način da spriječimo zadržavanje štetnih tvari u organizmu. Tijelo se čistiti pravilnim izlučivanjem štetnih tvari preko bubrega, stolice i kože (povećati količinu urina, spriječiti zatvor, aktivirati znojenje). Hipotoksična dijeta nije čarobna formula, već skup navika kojima ćete potaknuti izlučivanje štetnih tvari iz organizma.

2. korak: tekućina

Mnogi se često pitaju zašto je za redukciju celulita važno piti puno tekućine i to im je nelogično jer je jedna od definicija celulita - nakupljanje viška tekućine? Zašto moram piti tekućinu, ako je moj problem višak tekućine? Odgovor je jednostavan - što više pijemo tekućinu, više ćemo je izlučivati, a s njome i štetne tvari iz organizma. Tijelo se čisti od štetnih tvari i putem bubrega.Vrlo jednostavno - povećanjem količine urina stimuliramo čišćenje organizma. U obzir dolaze biljni i drugi čajevi, posebno od maslačka, koprive... koji pospješuju čišćenje organizma, a pomaže, naravno, i čaša vode s limunom - ritual koji ste usvojili u siječnju

3. korak: redovitost postupka

Ako ste si dali truda i poduzeli prvi i drugi korak, a pri tome imate i svoj omiljeni NiKEL proizvod protiv celulita - opravdano postavljate pitanje - kada možemo očekivati rezultat? Odgovor vam se možda i neće svidjeti na prvu, ali - nećemo se lagati. Čarobnog rješenja nema, kao ni čarobnog pripravka. Najčarobnija i najvažnija stvar je - redovitost postupka! To znači sljedeće: redovito, ujutro i navečer, kroz najmanje dva mjeseca, na mjesta zahvaćena celulitom nanesite anticelulitu kremu. Masirajte i kad na proizvodu piše da masaža nije potrebna. Zagrijat ćete kožu, poboljšati površinsku cirkulaciju i pospješiti dotok kisika. Jednom tjedno napravite piling površine kože zahvaćene celulitom. Naviku pilinga ste, srećom, usvojili u veljači. Uklanjanjem mrtvih stanica s površine kože, djelatne komponente kreme lakše će ući u duboke slojeve kože.

 

Control 365 Remove Cellulite Gel krema 17,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (12)
Šest svjetskih zlata za inovativnost. ESTETICA PREMIUM PRODUCT 2020. Kozmetološki OSCAR prema odabiru eminentnih hrvatskih dermatologa.
Anticelulitno ulje s grejpom - Nikel kozmetika
Anticelulitno ulje s grejpom 16,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (5)
100% prirodno i bez konzervansa za blistavu, glatku kožu.
SILKY Bršljan ulje za redukciju celulita 22,50 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (2)
za oblikovanje tijela i redukciju celulita

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.