JEDINSTVENI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
JEDINSTVENI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
chevron_left Povratak

Vrijeme je za jabuke, izvana i iznutra

Bogatstvo vitamina i minerala, poboljšanje probave... prirodna njega za pomlađen i blistav ten!

02.09.2021

Vrijeme je za jabuke, izvana i iznutra

Bogatstvo vitamina i minerala, poboljšanje probave... prirodna njega za pomlađen i blistav ten!

02.09.2021

Jabuka je uz maslinu možda najbolji ambasador NiKEL filozofije izvana i iznutra! Nebrojeni su njeni pozitivni učinci na zdravlje, probavu, ali i ljepotu i izgled kože. Ne čudi stoga izreka "Jedna jabuka na dan - doktor iz kuće van!". Jabuka je bogata vitaminima, osobito C vitaminom, nezasićenim masnim kiselinama, mineralima i oligoelementima. Sadrži obilje bioflavonoida. Pred nama je sezona jabuka - iskoristite svo bogatstvo i ljekovitost te jednostavne voćke koju svi vole. Teško da nećete pronaći svoju omiljenu vrstu - jer navodno postoji oko sedam i pol tisuća vrsta ili sorti jabuka. Sve dobro što jabuka ima nastojali smo sačuvati u NiKEL kolekciji jabuka koja je izvanredno učinkovita protiv bora. NiKEL kolekcija jabuka sastoji se od tri vrhunska proizvoda:

JABUKA Krema protiv bora sadrži obilje bioflavonoida koji stimuliraju djelovanje vitamina C i koji svojim snažnim antioksidativnim djelovanjem štite stanice od oksidativnog oštećenja i procesa ubrzanog starenja.

JABUKA Serum protiv bora za lice i vrat  sadrži ekstrakt ekoloških crvenih jabuka. Jabuke sadrže puno komponenti, poput antocijana, flavonoida, klorofila i karotenoida, koje zajedno daju boju. Prirodna njega za zaglađenu i učvršćenu kožu lica i vrata. Smanjuje bore i borice, odgađa njihov nastanak, pomlađuje.

JABUKA Brzoupijajuća krema za ruke hrani, vlaži i štiti ruke od vanjskih utjecaja, pruža osjećaj elastičnosti i mekoće, podatnost joj daje ulje badema i ima izvanredan miris svježih jabuka. Ipak, po mnogima je možda najvažnija karakteristika ove kreme za ruke to što se brzo upija.

Uz njegu proizvoda iz NiKEL kolekcije jabuka u svakodnevnu rutinu njege uključite Nikel Energizirajući tonik koji u BIO hidrolatu latica ruže sadrži matične stanice švicarske zelene jabuke. Kao što švicarska zelena jabuka dugo ostaje svježa, tako će i vaša koža ovim blagotvornim tonikom biti zaštićena od isušivanja i vanjskih faktora starenja: UV-zraka i zagađenja. I, naravno, nikako ne zaboravite pojesti barem jednu jabuku dnevno jer  "Jedna jabuka na dan - doktor iz kuće van!"

 

 

JABUKA Krema protiv bora 19,91 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (7)
Za blistavu, pomlađenu, hidriranu kožu.
JABUKA Serum protiv bora za lice i vrat 23,89 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (3)
Koncentrat za intenzivnu njegu.

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.