🌞 BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 250 KN 🌞 Besplatni uzorci uz svaku kupnju po Vašem izboru
🌞 BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 250 KN 🌞 Besplatni uzorci uz svaku kupnju po Vašem izboru

Proizvodi za usne

Najosjetljiviji dio naše kože, uz područje oko očiju, su usne. Koža na usnama je tanka, usne nemaju žlijezde lojnice koje bi ih prirodno hranile i vlažile. Suhe usne, ponekad na dodir hrapave, na nekim mjestima i ispucale, česti su problem, kako u hladnim zimskim mjesecima tako i tijekom jeseni, proljeća ili ljeta. Najčešći uzrok suhoće usana je dehidracija.

Kako postići da usne budu nježne, glatke, meke i neodoljivo privlačne? Svakodnevnom njegom! Svoje usne njegujte Nikel prirodnim balzamima koji će ih hidratizirati, nahraniti, zaštititi, dati im punoću, baršunastu mekoću i sjaj. Što češće tijekom dana, a osobito prije spavanja, na svoje usne nanesite Balzam za usne s vanilijom. 100% prirodan, bez konzervansa, nahranit će usne, zaštititi ih, redovitom njegom one će postati glatke i baršunasto meke. Nikelbalm kraljevska je njega za baršunasto meke i podatne usne, uz 100% prirodne sastojke sadrži esenciju smilja, cvijeta koji nikad ne vene. Ako vam je koža lica ili tijela na nekom mjestu posebno osjetljiva ili nadražena, namažite to mjesto Balzamom za usne. Ekscitacija će ubrzo nestati!

Balzam oko očiju i usana s bademom 75,00 kn
9.95 €
- +
Recenzije (9)
Trenutno relaksirana i umirena koža oko očiju.
Balzam za usne 100% prirodan 49,90 kn
6.62 €
- +
Kraljevska njega za baršunasto meke i podatne usne.
NIKELBALM za usne Intenzivni balzam za usne 195,00 kn
25.88 €
- +
Recenzije (3)
Kraljevska njega za baršunasto meke i podatne usne, uz 100% prirodne sastojke sadrži esenciju smilja, cvijeta koji nikad ne vene.