BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 250 KN 🚚 Besplatni uzorci uz svaku kupnju po Vašem izboru 🍀
BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 250 KN 🚚 Besplatni uzorci uz svaku kupnju po Vašem izboru 🍀
Povratak

NiKEL - najnagrađivanija hrvatska kozmetika!

Više od 50 zlatnih medalja za inovaciju NiKEL kozmetika osvojila je u New Yorku, Tokiju, Moskvi, Londonu, Kuala Lumpuru, Taipeiju i brojnim drugim europskim i svjetskim gradovima.

13.12.2019

NiKEL - najnagrađivanija hrvatska kozmetika!

Više od 50 zlatnih medalja za inovaciju NiKEL kozmetika osvojila je u New Yorku, Tokiju, Moskvi, Londonu, Kuala Lumpuru, Taipeiju i brojnim drugim europskim i svjetskim gradovima.

13.12.2019

Bilo da se radi o izborima u kojoj presudnu riječ ima struka, bilo da se radi o onima u kojima svoj glas proizvodu daju korisnici - NiKEL kozmetika uvijek je na samom vrhu. Medalja za medaljom se niže, njihov broj sada je veći od pedeset. Nagrade pristižu stalno i na neki način na naplatu dolazi višegodišnji rad i trud, ulaganje u razvoj i osmišljavanje vrhunskih proizvoda maksimalno usklađenih s prirodom. Mirisni i učinkoviti ekološki proizvodi za istinsku ugodu i ljepotu lica i tijela nastali su kao spoj tradicionalnih farmaceutskih receptura, pomnog odabira prirodnih sastojaka i inovativnih aktivnih kompleksa. Vjerojatno nema osobe koja se u životu nije barem  jednom susrela s alergijama ili nekom alergijskom reakcijom na koži. Nekima je to, na žalost, svakidašnja jadikovka. Na žalost, problem je sve češći i sve veći, a posljednih godina gotovo da i nema djeteta čija koža barem jednom nije reagirala svrbežom, osipom, crvenilom. Jedan od razloga svakako leži upravo u sadržaju mnogobrojnih sastojaka u kozmetičkim proizvodima - oni povećavaju mogućnost alergijskih reakcija. Srećom, za svaki problem postoji i rješenje. Kada je o koži riječ - sasvim pouzdano možemo reći da su rješenje NiKEL proizvodi. Stvar je u čistoći NiKEL proizvoda.

NiKEL kozmetika je pročišćena - to znači da sadrži samo aktivne komponente za djelovanje na određeni zahtjev kože, bez dodataka koji nepotrebno opterećuju proizvod i kožu. Veliki internacionalni žiri na predstavljanju inovativnih proizvoda u Moskvi 2009. godine upravo je ovaj pristup u kreiranju kozmetike nagradio zlatnom medaljom i certifikatom za najčišću proizvodnju International Ecoloy Fund.

U svim proizvodima koristimo 100 % prirodne sastojke, 0 % parabena, parafina, betaina, alkil sulfata, etilen oksida i ostalih štetnih sastojaka. Svi proizvodi su u skladu s eko standardima, a svaki proizvod ima svoj certifikat i listu sigurnosti. NiKEL proizvodi prilagođeni su svakom tipu i stanju kože, a kozmetika nije testirana na životinjama.

Tko jednom proba NiKEL kozmetiku, ostaje joj vjeran. Jedna naša korisnica nam je sasvim iskreno napisala: Sestri sam za četrdeseti rođendan kupila bolju kremu od onih koje inače koristi. Ipak je okrugla brojka! Nakon dva dana me nazvala i rekla: Ajme, to je božansveno! Odmah se vidi razlika. Išla sam na web gledati koliko košta - hvala ti, ali vrijedi svake kune! Tako o NiKELU razmišljaju obične žene. A ono što žene kažu, potvrđuje i struka. Sve to daje vjetar u leđa ovoj mirisnoj i uspješnoj hrvatskoj priči.

Energizirajući tonik s matičnim stanicama zelene jabuke
139,90 kn
18,57 €
111,92 kn
14,85 €
- +
Recenzije (5)
Idealan za sve tipove kože i svaku dob. Inovacija nagrađena zlatom.
TONIK Alpska ruža s matičnim stanicama alpske ruže 250,00 kn
33,18 €
- +
Recenzije (6)
Inovacija - potpuno novi pristup u njezi kože. Dobitnik je zlatnih medalja na svjetskim izložbama inovativnih proizvoda u SAD-u i EU.
Control 365 Insert Aqua Krema s vodom švicarskog ledenjaka 199,99 kn
26,54 €
- +
Recenzije (8)
Kristalno čista voda švicarskih ledenjaka za svježinu, glatkoću i savršenu harmoniju s kožom.
Probiotik krema za obnavljanje vrlo oštećene kože 139,99 kn
18,58 €
- +
Recenzije (17)
Prva hrvatska probiotička krema