PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
chevron_left Povratak

Kalendar ljepote VELJAČA

Donosimo akcijski plan za veljaču - neka Vam piling postane navika!

30.01.2020

Kalendar ljepote VELJAČA

Donosimo akcijski plan za veljaču - neka Vam piling postane navika!

30.01.2020

Umjesto donošenja velikih, ponekad teških i nerealnih odluka, lakše je u svoj život uvesti nekoliko malih promjena. U siječnju smo Vam u NiKEL kalendaru ljepote i zdravlja dali prijedloge da krenete s tri male stvari - čaša vode s limunom na tašte, detoksikacija i svakodnevno kretanje. Ako ste bili dosljedni i pridržavali se plana - vjerujemo da se već osjećate bolje i da ste spremni za novu pošiljku zdravih navika.

21 dan za usvajanje navike

Lakše nam je ako se podsjetimo da su navike naučeni oblici ponašanja koji nastaju kao posljedica ponavljanja određenih radnji, osjećaja, misli. Jednom formirane, više ne zahtjevaju napor volje ni svjesnu namjeru da se ponašamo upravo tako. Stručnjaci kažu da je 21 dan potrebno nešto ponavljati da to usvojimo kao naviku. NiKEL-ov kalendar ljepote i zdravlja zamišljen je tako da nam svaki mjesec daje tri male stvari koje možemo učiniti za sebe s ciljem da nam pređu u naviku!

Koji je, dakle, akcijski plan za veljaču? Priuštite svojoj koži piling Veljača neka bude mjesec u kojem ćemo usvojiti jednu, ali važnu naviku, a to je piling kože lica i tijela. No, da budemo dosljedni i držimo se plana od tri navike mjesečno, a opet ne pretjeramo jer veljača je ipak najkraći mjesec u godini - piling smo podijelili na tri područja - ruke, laktovi i stopala.

Piling za pete i stopala

Za povratak enegije, osjećaj olakšanja i opuštenosti nogu isprobajte Pete i stopala regenerativni balzam s karite maslacem Ovaj proizvod dubinski vlaži i regenerira kožu, djeluje na odstranjivanje mrtvih stanica kože (zadebljanja na peti i stopalu). Pogodan je i za njegu osjetljive kože i za njegu dijabetičara. Trenutačno se upija. Masaža stopala ovim balzamom vratit će vam energiju, dati osjećaj olakšanja i opuštenosti nožnim prstima! Ovim bogatim balzamom izmasirajte i potkoljenice koje često znaju biti suhe, a njime možete njegovati i laktove kako bi bili nježni i glatki. 

Piling za ruke

Da biste svojim rukama vratili mekoću i sačuvali vlažnost svakako je dobro i na koži ruku napraviti piling. Blagi piling s maslinom nježan piling s mikročesticama koštica masline, pogodan i za najosjetljiviju kožu. Odstranjuje mrtve stanice i potiče obnovu kože.  Nakon pilinga nanestite Kremu za ruke s pantenolom koja je ugodne, kremaste strukture, s visokim udjelom pantenola koji osim što vlaži kožu, regenerativno djeluje na oštećenja pomažući cijeljenje ragada, ranica i rana, a ponavljanom primjenom izbjeljuje smeđe hiperpigmentirane mrlje i sprječava njihov nastanak. Ujedno jača nokte. Ova krema čuva kožu od prijevremenog starenja, trenutačno se upija i ne ostavlja mastan trag.

Piling za laktove

Svakodnevno namačite vaše laktove kroz 10-ak minuta u mlakom čaju od kamilice. Potom ih dobro istrljajte grubim ručnikom i u njih utrljajte sok od pola limuna, a kada se osuši, žličicu maslinovog ulja. Već nakon tjedan dana koža na laktovima postat će nježna i baršunasto meka. Nastavite ih njegovati NiKEL Pete i stopala regenerativnim balzamom.

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.