LJETNI POPUST!!! 40% NA LINIJU SILKY!
LJETNI POPUST!!! 40% NA LINIJU SILKY!

Kako pomažu probiotici?

Zdravlje često počinje (ali i završava) u tanjuru!

Neprijatelj broj jedan gotovo svih bolesti su slobodni radikali. Nastaju u debelom crijevu, a stvaraju ih štetne bakterije. Organizam ih često ne može sve neutralizirati, pa preko krvotoka prodiru do stanica organizma. Pomoći mogu korisne bakterije, takozvani probiotici, jer ograničavanjem rasta štetnih bakterija smanjuju nakupljanje tih metaboličkih otrova.

PRIRODNI POMAGAČI
Ananas - sadrži bromelin, tvar koja pomaže u sprečavanju upala.
Celer - oparak od plodova može smanjiti kiselinu u krvi. Korisno je jesti stabljiku, list i korijen celera. 
Kopriva - dobro je jesti na pari kuhane svježe listove, ukusni su i zdravi, a žarenje nestaje kuhanjem.

Korijen đumbira - snažan je cirkulatorni stimulans. Može se koristiti kao začin za obilje pikantnih jela, a dobar je i za čaj odnosno oblog.  
Origano - moćan je antioksidans. Istraživanja pokazuju da origano i druge ljekovite metvice antioksidativno djelovanje zahvaljuju visokom sastavu ružmarinske kiseline, supstancije koja djeluje protubakterijski, protuupalno, antioksidativno i protuvirusno.
Suncokret i brazilski oraščić - imaju sjeme bogato fenilalaninom, aminokiselinom koja dokazano ima analgetička i protuupalna svojstva slična onima koja ima ibuprofen.  
Šparoga - ima značajnu ljekovitost, upotrebljavala se kod bolova u kukovima. Pojačava izlučivanje vode iz tijela, a time i štetnih produkata koji mogu uzrokovati kronične bolesti.

 

 

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.