PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.

Kako koristiti prirodna biljna ulja?

Najvažniji strukturni element prirodne zaštite kože su lipidi.

Vanjski utjecaji mogu narušiti tu prirodnu zaštitu. Gubitak masnoće u površinskom sloju kože dovodi do oštećenja lipidne barijere stanica kože. Ako je ta barijera oštećena, koža gubi vlagu iz dubinskih slojeva, postaje suha, nelagodno zategnuta i osjetljiva. Dolazi do nastanka prvih borica i bora.

U njezi kože važno je zaštiti površinski zaštitni sloj, a ako je oštećen, obnoviti ga uporabom 100% prirodnih i bez konzervansa.

Nikel ulja

Kemijska struktura im je slična uljnom sastavu kože. Lagana su, brzo i duboko prodiru u kožu. Obnavljaju, vlaže i omekšavaju kožu, zaglađuju je i sprječavaju gubitak vode. Antialergijskih su svojstava, pomažu kod upaljene i nadražene kože. Održavaju i štiti njenu kiselost. Korisna su za suhu kožu, ali i za površinski suhu a dubinski masnu kožu, za tretman bora, ožiljaka, strija, akni, ekcema. Budući da su 100% prirodna, bez parafinskog ulja, brzo i lagano se upijaju i ne ostavljaju mastan trag. Nanose se samostalno ili ispod kreme pojačavajući njeno djelovanje. Njihova uporaba nije ovisna o godinama.

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.