PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
chevron_left Povratak

Iz difuzera ili NiKEL proizvoda - upijajte i udišite zdravlje!

Brojna eterična ulja koja u difuzerima ili aroma lampama koristimo za ovlaživanje zraka i sprečavanje infekcija, sastavni su dio vrhunskih NiKEL prirodnih proizvoda.

14.02.2021

Iz difuzera ili NiKEL proizvoda - upijajte i udišite zdravlje!

Brojna eterična ulja koja u difuzerima ili aroma lampama koristimo za ovlaživanje zraka i sprečavanje infekcija, sastavni su dio vrhunskih NiKEL prirodnih proizvoda.

14.02.2021

Difuzeri i ovlaživači zraka posljednjih su mjeseci hit, cjenovno su pristupačniji i vrlo lako ih možemo nabaviti. I dok smo ih nekada viđali gotovo isključivo u kozmetičkim salonima, salonima za masažu, ljekarnama... danas ih ima skoro svaki dom. U mjesecima kada smo, više nego inače, usmjereni na zdravlje i održavanje zdravlja pokazalo se da je održavanje vlažnosti sluznica jedna je od najvažnijih metoda obrane od infekcija. U aroma difuzere apliciraju se eterična ulja, a ona, naravno imaju svoja specifična djelovanja. Primjenom eteričnih ulja u difuzerima ili aroma lampici doslovno kreirate atmosferu u svome domu ili na radnom mjestu, ali eterična ulja, naravno imaju i svoje ljekovita djelovanja. Eterično ulje je osnova biljke u njenom najkoncentriranijem obliku. Pravo eterično ulje prepoznat ćete kapnete li ga na papirnati rupčić. Nakon što ishlapi, neće ostati nikakav trag. Osim mirisa, koji neupitno djeluje na raspoloženje, eterična ulja imaju i ljekovitu moć i mogu olakšati i/ili ublažiti neke tegobe. Možete ih nabaviti u ljekarnama ili od domaćih proizvođača, a ako želite biti sigurni da ste kupili zaista kvalitetno i čisto eterično ulje morate obratiti pažnju na nekoliko stvari.

Na bočici eteričnog ulja treba se nalaziti:

• latinski naziv biljke od koje je eterično ulje dobiveno

• zemlja porijekla

• lot broj (identifikacija koju proizvođač dodjeljuje svom proizvodu koji ima svoje specifičnosti).

Od davnina je poznat utjecaj eteričnih ulja na određene tegobe, a ljekovita svojstva biljke ugrađena su i u najnagrađivaniju hrvatsku prirodnu kozmetiku - NiKEL.

Čajevac

Čajevac je poznat kao odlično eterično ulje protiv bakterijskih i virusnih infekcija. NiKEL Krema protiv prištića s čajevcem smanjuje lučenje sebuma i pojavu prištića, a pri tome ne isušuje kožu. Rezultati su vidljivi već nakon dva tjedna korištenja. NiKEL Sebofit šampon sadrži čajevac, borovicu i lavandu i namijenjen je njezi masne kose i osjetljivog vlasišta.

Lavanda

Lavanda je poznata kao eterično ulje koje umanjuje stres i nervozu, umiruje i uspavljuje i jedino je eterično ulje koje se smije nanositi direktno na kožu. U NiKEL proizvodima obilato koristimo ljekovitu moć lavande, pa se tako lavanda među ostalim nalazi u Gelu za umivanje s hamamelisom, Toniku lavanda koji izvrsno neutralizira učinak tvrde vode, Serumu protiv proširenih pora, Sebofit šamponu i brojnim drugim proizvodima.

Citrusi

Primjenjena u difuzeru ili aroma lampici eterična ulja citrusa donose ljepotu i toplinu juga. NiKEL Zimska bajka eterično ulje naranče, jele, limuna i grejpa može se koristiti u aroma lampi ili difuzeru. Pomno odabrana kombinacija citrusa donijet će toplinu i energiju juga u Vaš dom.U kozmetici je isto raširena primjena biljaka, a kao prirodni sastojci ugrađeni su i u NiKEL prirodne proizvode za ljepotu i zdravlje. Tako se limun kao namirnica s najdužim popisom pozitivnih djelovanja na naš organizam, koja podiže imunitet, čija kiselost odbija štetne bakterje, a privlači bakterije korisne za naš probavni sustav, diže energiju kod umora nalazi u Royal body mlijeku za tijelo s matičnom mliječi gdje se osim limuna, nalaze i esencije slatke naranče, mandarine i grejpa. Anticelulitno ulje s grejpom svojim bogatim sastojcima daje koži svježinu, glatkoću i napetost.

 

Anticelulitno ulje s grejpom - Nikel kozmetika
Anticelulitno ulje s grejpom 16,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (5)
100% prirodno i bez konzervansa za blistavu, glatku kožu.
Gel za umivanje s hamamelisom 11,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (17)
Ekološki čistač, dermatološki prilagođen svim tipovima kože
Krema s čajevcem smanjuje pojavu prištića 17,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (13)
Za osjećaj svježine i ugode bez isušivanja kože.
Mlijeko za tijelo s maticnom mlijeci Royal Body - Nikel kozmetika
Royal Body Mlijeko za tijelo s matičnom mliječi 24,00 €
- +
Intenzivna njega.
Sebofit šampon s čajevcem, borovicom i lavandom 13,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (6)
Ljekovita snaga za čisto vlasište, sjajnu i zdravu kosu.
Tonik lavanda 13,50 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (5)
Samo nekoliko kapi ovog tonika neutralizira učinak tvrde vode.
Zimska bajka eterično ulje naranče, jele, limuna i grejpa 7,95 €
- +
Eterično ulje je mirisna duša biljke

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.