PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
chevron_left Povratak

Biljke koje jačaju imunitet

Svaka tegoba ima svoju biljku pomagačicu... Neki od dokazano učinkovitih prirodnih pomagača na zdravlje našeg organizma ugrađeni su kao prirodni sastojci u NiKEL kozmetiku

16.03.2020

Biljke koje jačaju imunitet

Svaka tegoba ima svoju biljku pomagačicu... Neki od dokazano učinkovitih prirodnih pomagača na zdravlje našeg organizma ugrađeni su kao prirodni sastojci u NiKEL kozmetiku

16.03.2020

Ljekovite biljke dokazano pomažu ublažiti ili izliječiti simptome bolesti, a možda je najbolje to što se mogu uzimati preventivno. Mnogu se uzimati oralno kao hrana ili prirodni  pripravaka, ali i stavljati u obliku obloga, inhalacije, itd. Mnoge biljke koje su visoko na ljestvici pozitivnog djelovanja na naše zdravlje, prirodni su sastojci ugrađeni u NiKEL proizvode za ljepotu i njegu, u skladu s NiKEL filozofijom "iznutra" i "izvana".

Matična mliječ

Matična mliječ je najdragocjeniji i najzdraviji pčelinji proizvod. Višestruko pozitivno djeluje na zdravlje i cjelokupan imunološki sustav. Budući da jača imunitet, posebno se preporučuje uzimati je u sezoni gripe i prehlade. Djeluje na krvožilni sustav,  na kosti i kožu, održava ravnotežu metabolizma, djeluje na koncentraciju, izdržljivost i pamćenje. Pod zaštićenim nazivom MB Complex, matična mliječ je ugrađena u najluksuzniju NiKEL kolekciju NiKEL PRIVÉ.

Propolis

Propolis je mješavina voska, biljnih smola i drugih tvari koje proizvode biljke. Pčele ga  koriste za čuvanje košnice od napada štetnika i za obranu od infekcija. Kao i košnicu, propolis od bakterija štiti i ljudsko tijelo, a redovitim uzimanjem jača imunitet. Zbog svoje antibakterijske sposobnosti, propolis se koristi kod upala respiratornog sustava, grlobolja, upala u području ždrijela, sinusa te kod prehlade i gripe.

Limun

Limun je namirnica s najdužim popisom pozitivnih djelovanja na naš organizam: podiže imunitet, njegova kiselost odbija štetne, a privlači bakterije korisne za naš probavni sustav, diže energiju kod umora. Eterično ulje limuna djeluje antiseptično, diuretično, antireumatično, tonizirajuće, smirujuće. Osvježava, stimulira, jača mikrocirkulaciju i čvrstoću, obnavlja kožu. NiKEL Zimska bajka sadrži eterično ulje limuna u kombinaciji sa slatkom narančom, jelom i grejpom, i namjenjeno je za korištenje u aroma lampi, mirisnoj lampi za osvježenje prostora u kojem boravimo. Limun je važan sastojak i Kreme za ruke s pantenolom, kao i ulja za njegu i masažu Zimska bajka.

Češnjak

Preporučuju ga svi – od liječnika do naših baka. U prošlosti se koristio u borbi protiv velikih epidemija. Još su u 19. stoljeću potvrđena antibakterijska svojstva češnjaka. Redovitom konzumacijom češnjak može djelovati preventivno i spriječiti zarazu, a kod već nastale infekcije djeluje na njeno ublažavanje. Najdjelotvorniji je jede li se svjež. U ovo vrijeme kad moramo smanjiti druženja, pravo je vrijeme za konzumaciju češnjaka!

 

 

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.