DAR ZA VAS! Uz svaku web kupnju dva ili više proizvoda, dobivate na dar 5ml Hyaluron seruma!
DAR ZA VAS! Uz svaku web kupnju dva ili više proizvoda, dobivate na dar 5ml Hyaluron seruma!
chevron_left Povratak

Savjeti za primjenu peršina

Kovrčavi peršin idealan je za ukrašavanje. Peršin ravnih listova snažniji je okusom i pogodniji za kuhanje jer bolje podnosi toplinu.

13.09.2019

Savjeti za primjenu peršina

Kovrčavi peršin idealan je za ukrašavanje. Peršin ravnih listova snažniji je okusom i pogodniji za kuhanje jer bolje podnosi toplinu.

13.09.2019

Svježe listove peršina sačuvat ćemo duže u hladnjaku ako ih stavimo u plastičnu vrećicu ili ako ih zamotamo u papirnati ubrus.

Da bi što duže ostao svjež, stabljike peršina treba staviti u hladnu vodu (kao cvijeće!).

Sušene listove treba čuvati u hermetički zatvorenoj posudi, na suhom, hladnom i tamnom mjestu.

Nasjeckane listove svježeg peršina možemo zamrznuti i to tako da ih stavimo u male plastične vrećice (količina za jednu upotrebu). 

Pire krumpir dobit će sasvim nov i odličan okus, ako mu umješamo kuhani korjen peršina.

Kod neugodnog zadaha iz usta, ili nakon jedenja luka ili češnjaka, sažvačite nekoliko listova svježeg peršina i neugodan zadah će nestati.

PRETPLATITE SE NA
NAŠ NEWSLETTER

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTE



Zahvaljujemo se na Vašoj prijavi.