PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.

Kakva je to anticelulitna dijeta?

Niti najstroža dijeta za mršavljenje neće pomoći redukciji celulita. Dok je glavni cilj dijeta za mršavljenje izbjegavanje visokokalorične hrane, cilj anticelulitne dijete je odstranjenje štetnih tvari, hipotoksična dijeta.

Znači, trebamo pronaći način da spriječimo zadržavanje štetnih tvari u organizmu. Tijelo se čistiti pravilnim izlučivanjem štetnih tvari preko bubrega, stolice i kože, znači, treba povećati količinu urina, spriječiti zatvor, aktivirati znojenje.

Svježe voće i povrće glavni su sastojci dijete za čišćenje organizma jer su bogati hranjivim tvarima, lako se probavljaju i sadrže mnogo vlakana. U prehranu uključite diuretičke biljake, a to su šparoga,  artičoka, zelje, salata, poriluk, limun, naranča, grejp. Izbjegavajte suhomesnate proizvode, jer su im često dodana sredstva koja u znatnoj mjeri povećavaju sposobnost zadržavanja vode u stanicama. Uzimati što je moguće manje soli. Konzumirati tekućinu, barem 8 čaša dnevno, a prvu čašu popiti odmah ujutro, na tašte, najbolje s iscjeđenim limunovim sokom. Izbalansirajte crijevnu floru korisnim bakterijama. Tjelesna aktivnost je ključna za prevenciju i liječenje celulita, jer jača mišiće, potiče metamolizam i izmjenu kisika i štetnih tvari.

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.