KORISTIMO 100% PRIRODNE SASTOJKE I STVARAMO SAVRŠENE MIRISNE TEKSTURE ZA ISTINSKU UGODU , LJEPOTU LICA I TIJELA
KORISTIMO 100% PRIRODNE SASTOJKE I STVARAMO SAVRŠENE MIRISNE TEKSTURE ZA ISTINSKU UGODU , LJEPOTU LICA I TIJELA
chevron_left Povratak

Jedinstvena njega za svaku dob

Ono što alpskoj ruži pomaže da preživi u ekstremnim uvjetima Vašoj koži osigurat će jedinstveni i zlatom nagrađivani Tonik Alpska ruža s matičnim stanicama alpske ruže.

05.08.2021

Jedinstvena njega za svaku dob

Ono što alpskoj ruži pomaže da preživi u ekstremnim uvjetima Vašoj koži osigurat će jedinstveni i zlatom nagrađivani Tonik Alpska ruža s matičnim stanicama alpske ruže.

05.08.2021

Možda i Vi, kao i mnoge žene, sanjate o proizvodu za ljepotu i njegu koji bi u sebi sadržavao sve što koži treba - hidrataciju, regeneraciju, jačanje vitalnosti i anti-age učinak? Vjerovali ili ne - takav proizvod postoji. Ime mu je Tonik Alpska ruža s matičnim stanicama alpske ruže.  A da božanstveni učinak Tonika Alpska ruža s matičnim stanicama alpske ruže nije bajka nego stvarnost postoji i dokaz - uz Vaše mnogobrojne pohvale za ovaj proizvod, tu su i zlatne medalje za inovaciju koje je ovaj proizvod dobio na svjetskim izložbama inovativnih proizvoda u SAD-u i EU.

Dobitna kombinacija koja će zasigurno preporoditi Vašu kožu je nadopunjujuće djelovanje organske cvjetne vode latica ruže i biljnih matičnih stanica! Ovaj savršeni anti-age proizvod spojio je četiri najvažnija svojstva za ljepotu i mladost kože: dubinsku hidrataciju, regeneraciju (lifting djelovanje), jačanje vitalnosti i samoobnavljanje najvrjednijih - epidermalnih matičnih stanica - popravak DNA i odgađanje starenja.

I zato je važno da upravo Tonikom Alpska ruža s matičnim stanicama alpske ruže započnete svoju njegu. Ujutro i navečer na očišćeno lice potiskom na spray pumpicu nanesite ovaj tonik na lice, vrat i dekolte. Potom nanesite ulje pa kremu! Osobito je važno u ovim ljetnim mjesecima nanijeti ga prije kreme s UV zaštitnim faktorom, kako bi koža ostala sačuvana od isušivanja i oštećenja. Po potrebi ga možete nanijeti i tijekom dana i povrh šminke za trenutačno osvježenje, zaštitu i blistavost svoje kože! Dovoljan je samo jedan potisak na spray pumpicu. Nosite ga sa sobom na plažu, kako biste ga što češće koristili i sačuvali svoju kožu od isušivanja i nastanka bora i borica!

I na kraju, ako se pitate zašto baš alpska ruža - odgovor je zapravo jednostavan. Alpska ruža raste na visini iznad 1800 metara, gdje se prilagodila teškim uvjetima okoliša i velikim promjenama temperature, štetnom djelovanju UV zraka i suhoći. Da bi opstala i preživjela na snijegu i u ekstremnim uvjetima alpska ruža se prilagodila - ona sadrži vrlo aktivne spojeve koji joj pomažu da odolijeva toplini, hladnoći, suhoći i jakim UV-zrakama. Upravo to treba Vašoj koži i zato je ovaj proizvod toliko učinkovit - a najbolje od svega je što ima jednako blagotvoran učinak na sve tipove kože i pogodan je za svaku dob. 

TONIK Alpska ruža s matičnim stanicama alpske ruže 34,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (7)
Inovacija - novi pristup u njezi kože. Prvi korak u Vaše beauty rutine. Tonikom Alpska Ruža započnite svoju njegu! Vaša će koža uzvratiti blistavom svježinom!

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.