PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
chevron_left Povratak

Hrvati se sve više njeguju

Hrvati se sve više i sve redovitije njeguju. To je pokazalo istraživanje provedeno u studenome 2020.

10.01.2021

Hrvati se sve više njeguju

Hrvati se sve više i sve redovitije njeguju. To je pokazalo istraživanje provedeno u studenome 2020.

10.01.2021

Korištenje kreme za lice i ruke, balzama za usne za mnoge je uobičajena i svakodnevna navika, osnovna njega bez obzira na dob i spol. Pokazalo je to i istraživanje portala Ja trgovac koje je na nacionalno reprezentativnom uzorku građana Republike Hrvatske starijih od 16 godina provedeno u studenome 2020. Ono što je zanimljivo, pohvalno i pozitivno svakako je činjenica da je u sve tri kategorije zabilježen rast u odnosu na istraživanje istih navika koje je provedeno 2015. godine. Čini se da se Hrvati sve redovitije i više njeguju. Od tri navedene kategorije proizvoda najviše Hrvata i dalje koristi kremu za ruke, 78,3% građana što je 7,3% više u odnosu na 2015. godinu. Na drugom mjestu je krema za lice i tu nije bilo nekih većih promjena u odnosu na istraživanje provedeno pet godina ranije. Kremu za lice prema zadnjem istraživanju koristi 61,3% građana, što je 2,3% više u odnosu na prethodno istraživanje. Najveći rast ostvarila je kategorija balzama za usne koju koristi 55,8% građana što je 14,8% više nego pet godina ranije.
U sve tri kategorije proizvoda zabilježen je rast u redovitosti primjene navedenih proizvoda što je jedna od temeljnih pretpostavki učinkovitosti svakog proizvoda. Nas u NiKELU, naravno, vesele ovi rezultati, a kao najnagrađivanija hrvatska prirodna kozmetika imamo odgovor na sve zahtjeve tržišta koje se, očito, budi i raste. Dok naši proizvodi i dalje osvajaju medalje na domaćim i međunarodnim natjecanjima i izborima, mi poboljšavamo postojeće formule i stvaramo nove.

Krema za ruke

Hrvatima je omiljeni proizvod za njegu. NiKEL Krema za ruke s pantenolom  koji, osim što vlaži kožu, regenerativno djeluje na oštećenja pomažući cijeljenje ragada, ranica i rana, a ponavljanom primjenom posvjetljuje smeđe hiperpigmentirane mrlje i sprječava njihov nastanak. Ujedno hrani nokte. Ova su svojstva ove kreme osobito važna u ovo vrijeme izuzetno čestog pranja, a time i isušivanja ruku i noktiju. 

Krema za lice

NiKEL ima rješenje za sva stanja i tegobe kože. Važno je znati da se NiKEL proizvodi ne koriste prema dobi kože, već prema njenim specifičnostima i potrebama. Postoje ipak, neka okvirna pravila i preporuke za Njegu kože u određenoj dobi

 

Balzam za usne

Ako u tri riječi trebali opisati kako na usne djeluje 100% prirodan NiKEL Balzam za usne to bi bile riječi: baršun, mekoća, podatnost. Ako su vam usne isušene, nanesite Balzam za usne više puta na dan. Ako vam je koža lica ili tijela na nekom mjestu posebno osjetljiva ili nadražena, namažite to mjesto Balzamom za usne!

 

Balzam za usne 100% prirodan 8,00 €
- +
Kraljevska njega za baršunasto meke i podatne usne.
Control 365 Insert Aqua Krema s vodom švicarskog ledenjaka 27,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (8)
Kristalno čista voda švicarskih ledenjaka za svježinu, glatkoću i savršenu harmoniju s kožom.
Control 365 Undo Age Krema sa snježnom algom 27,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (9)
Snježna alga - ključ dugovječnosti kože - štiti i aktivira gen dugovječnosti
Hyaluron Krema +C+E vitamin 24,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (16)
Vitamin C stimulira stvaranje proteina kolagena koji je važan za održavanje mladenačkog izgleda kože i odgađanje pojave znakova starenja, primjerice bora.
Hyaluron Noćna krema +A vitamin 24,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (15)
Bogata umirujuća krema za suhu i vrlo suhu kožu.
Krema za ruke s pantenolom 6,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (5)
Ugodna, kremasta tekstura koja se trenutačno upija i čuva kožu od starenja.
NIKELBALM za usne Intenzivni balzam za usne 26,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (3)
Kraljevska njega za baršunasto meke i podatne usne, uz 100% prirodne sastojke
Probiotik krema za obnavljanje vrlo oštećene kože 21,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (21)
Prva hrvatska probiotička krema. ZLATNE MEDALJE za inovativni proizvod. ZLATNA Arca 2005. GOLD AWARD Inpex SAD 2013. ESTETICA PREMIUM PRODUCT 2021 po ocjeni žirija eminentnih hrvatskih dermatologa.

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.