Povratak

Hrvati se sve više njeguju

Hrvati se sve više i sve redovitije njeguju. To je pokazalo istraživanje provedeno u studenome 2020.

10.01.2021

Hrvati se sve više njeguju

Hrvati se sve više i sve redovitije njeguju. To je pokazalo istraživanje provedeno u studenome 2020.

10.01.2021

Korištenje kreme za lice i ruke, balzama za usne za mnoge je uobičajena i svakodnevna navika, osnovna njega bez obzira na dob i spol. Pokazalo je to i istraživanje portala Ja trgovac koje je na nacionalno reprezentativnom uzorku građana Republike Hrvatske starijih od 16 godina provedeno u studenome 2020. Ono što je zanimljivo, pohvalno i pozitivno svakako je činjenica da je u sve tri kategorije zabilježen rast u odnosu na istraživanje istih navika koje je provedeno 2015. godine. Čini se da se Hrvati sve redovitije i više njeguju. Od tri navedene kategorije proizvoda najviše Hrvata i dalje koristi kremu za ruke, 78,3% građana što je 7,3% više u odnosu na 2015. godinu. Na drugom mjestu je krema za lice i tu nije bilo nekih većih promjena u odnosu na istraživanje provedeno pet godina ranije. Kremu za lice prema zadnjem istraživanju koristi 61,3% građana, što je 2,3% više u odnosu na prethodno istraživanje. Najveći rast ostvarila je kategorija balzama za usne koju koristi 55,8% građana što je 14,8% više nego pet godina ranije.
U sve tri kategorije proizvoda zabilježen je rast u redovitosti primjene navedenih proizvoda što je jedna od temeljnih pretpostavki učinkovitosti svakog proizvoda. Nas u NiKELU, naravno, vesele ovi rezultati, a kao najnagrađivanija hrvatska prirodna kozmetika imamo odgovor na sve zahtjeve tržišta koje se, očito, budi i raste. Dok naši proizvodi i dalje osvajaju medalje na domaćim i međunarodnim natjecanjima i izborima, mi poboljšavamo postojeće formule i stvaramo nove.

Krema za ruke

Hrvatima je omiljeni proizvod za njegu. NiKEL Krema za ruke s pantenolom  koji, osim što vlaži kožu, regenerativno djeluje na oštećenja pomažući cijeljenje ragada, ranica i rana, a ponavljanom primjenom posvjetljuje smeđe hiperpigmentirane mrlje i sprječava njihov nastanak. Ujedno hrani nokte. Ova su svojstva ove kreme osobito važna u ovo vrijeme izuzetno čestog pranja, a time i isušivanja ruku i noktiju. Novost iz NiKELA je Krema za ruke s jabukom. koja se gotovo trenutno upije u kožu i nahrani je bez osjećaja masnoće. Za zaštićenu, meku i elastičnu kožu ruku, za ruke koje čestim pranjem i upotrebom dezinficijensa isušujemo i oštećujemo. Poznati su pozitivni učinci jabuke na zdravlje cijelog organizma.

Krema za lice

NiKEL ima rješenje za sva stanja i tegobe kože. Važno je znati da se NiKEL proizvodi ne koriste prema dobi kože, već prema njenim specifičnostima i potrebama. Postoje ipak, neka okvirna pravila i preporuke za Njegu kože u određenoj dobi

 

Balzam za usne

Ako u tri riječi trebali opisati kako na usne djeluje 100% prirodan NiKEL Balzam za usne to bi bile riječi: baršun, mekoća, podatnost. Ako su vam usne isušene, nanesite Balzam za usne više puta na dan. Ako vam je koža lica ili tijela na nekom mjestu posebno osjetljiva ili nadražena, namažite to mjesto Balzamom za usne!