Povratak

Zimska njega ruku

Kod odabira kreme za ruke najvažnija stvar je sastav - trebao bi se bazirati na prirodnim komponentama kao što su prirodna ulja i biljni ekstrakti.

27.11.2019

Zimska njega ruku

Kod odabira kreme za ruke najvažnija stvar je sastav - trebao bi se bazirati na prirodnim komponentama kao što su prirodna ulja i biljni ekstrakti.

27.11.2019

Bez obzora na doba dana ili noći – svaki put kada odlučite nanijeti kremu za ruke – dobro ste odlučili. Danas je na tržištu velik broj krema, losiona, balzama za njegu ruku i možda će vam se svaka činiti dobra. No, nisu sve kreme iste. Svaka krema za ruke treba štititi kožu od nepovoljnih vanjskih utjecaja, hraniti je, vratiti joj vlagu, učiniti je mekom, glatkom i elastičnom. Danas je sve važnije da krema za ruke sadrži i prirodnu UV zaštitu.

Kod odabira kreme za ruke najvažnija stvar je sastav kreme. On bi se trebao bazirati na prirodnim komponentama kao što su prirodna ulja i biljni ekstrakti. Najbolji izbor su su kvalitetne, prirodne kreme bogate hranjivim sastojcima koje ne ostavljaju mastan trag.

Tri univerzalna pravila njege

Postoje tri univerzalna pravila njege ruku. Prvo je nošenje zaštitnih rukavica kada god je to moguće. Drugo pravilo je nanošenje kreme za ruke nakon SVAKOG pranja ruku i treće je redovitost postupka, odnosno dosljedna primjena prvog i drugog pravila. Jednostavno, zar ne?

Sva pravila koja vrijede inače – zimi vrijede još i više. Razlog tomu je gubitak vlage. I to je veliki problem kada je riječ o njezi ruku u zimskim mjesecima. No, za svaki problem – postoji i NiKEL rješenje.

NiKEL Krema za ruke s pantenolom je ugodne, kremaste strukture. Ima visoki udjel pantenola koji vlaži kožu, obnavlja oštećenja, pomaže cijeljenje ragada, ranica i rana. Ako kremu primjenjujete redovito s vremenom će vam izbijeliti smeđe hiperpigmentirane mrlje i spriječiti nastanak novih mrlja. Svi sastojci koji pogoduju zdravlju i kvaliteti kože ruku pogodno djeluju i na nokte.

Pet prednosti Nikel kreme za ruke

Postoji najmanje pet čvrstih razloga zašto koristiti NiKEL kremu s pantenolom

  1. Djeluje protiv pjega
  2. Štiti ruke od UV zraka i štetnih vanjskih utjecaja
  3. Hrani i vlaži kožu
  4. Čuva kožu od prijevremenog starenja
  5. Trenutačno se upija i ne ostavlja mastan trag