PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
chevron_left Povratak

ŠTO JE TONIK I ZAŠTO JE VAŽAN U NJEZI LICA?

Nastavite čitati kako bi saznali što je tonik i zašto je važan za lice

28.02.2024

ŠTO JE TONIK I ZAŠTO JE VAŽAN U NJEZI LICA?

Nastavite čitati kako bi saznali što je tonik i zašto je važan za lice

28.02.2024

Želite li da blistava, čvrsta i zdrava koža vašeg lica privuče poglede nemojte u njezi lica preskočiti tonik, tu čudotvornu, čarobnu, osvježavajuću „vodicu“, koja pomaže u držanju pod kontrolom većine stanja tipičnih za kožu lica – od akni preko suhoće kože do znakova starenja! Tonik je onaj međukorak između čišćenja i dubinskog hranjenja kože lica serumom i kremom koji će zaokružiti njegu koja je licu potrebna svaki dan. 

Nekad se smatralo da su tonici namijenjeni u prvom redu masnom tipu kože jer pridonose uklanjanju viška sebuma i matiranju masne kože. I uistinu, kad su se tek pojavili tonici su se najprije koristili za uravnoteživanje pH faktora kože lica nakon upotrebe nekog alkalnog sapuna kojima se tada pralo lice. No, odavno više nije tako. Do danas tonici su evoluirali i postali vlastita kategorija u dnevnoj njezi kože lica. Lagane, ali učinkovite formule i aktivni sastojci koji se nalaze u tonicima prilagođene su svim tipovima kože lica. Potrebno je samo poznavati svoju kožu i izabrati odgovarajući tonik. 

Dobar je tonik za lice tajno oružje u njezi kože, ono što čini razliku. Njegov je glavni zadatak nježno osvježiti kožu nakon čišćenja i pripremiti je za nanošenje seruma i kreme. Upravo će tonik pripremiti kožu lica tako da duboko upije hranjive sastojke iz preparata za njegu. 

KAKO DJELUJU TONICI TE KAKO IH I KADA KORISTITI? 

Najprije valja istaknuti da tonike trebaju koristiti svi, jer oni uklanjaju i zadnje tragove nečistoće koji eventualno ostanu na površini kože nakon čišćenja mlijekom ili nekim drugim čistačem. No, nemojte smetnuti s uma da tonici ne mogu zamijeniti čišćenje. Kao što smo rekli, tonici pripremaju lice za dubinsko primanje aktivnih sastojaka iz seruma za lice i hidratantnih krema. Koriste se ujutro i uvečer. Tonik se nanosi tako da se njime natopi blazinica te se ujutro i uvečer, a nakon čišćenja, njome nježno obriše koža lica, vrata i dekoltea. Kad postanu dio svakodnevne rutine tonici pridonose ublažavanju bora na licu, koži daju energiju i blistavost, popravljaju joj tonus te cijelo lice čine zategnutijim i zaglađenijim.

NiKEL kolekcija Ruža ima dva sjajna tonika, koji će preporoditi svaku kožu. Tonik Alpska ruža savršen je anti-age preparat koji osigurava inovativan pristup njezi kože pomoću matičnih stanica alpske ruže. Alpska ruža, inače, uspijeva u švicarskim Alpama na visinama većim od 1.800 metara, na kojima odolijeva  toplini, hladnoći, suhoći i jakim UV-zrakama… I upravo od svega toga ovaj će tonik zaštititi i kožu lica, vrata i dekoltea. Svakako je dobro zapamtiti da ga je poželjno koristiti i prije sredstva za UV zaštitu. Tonik s aktivnim sastojcima alpske ruže nadopunjuje se sa svakom kremom za dnevnu i noćnu njegu, a rezultati primjene vidljivi su već nakon nekoliko dana korištenja. 

Nanesite ga ujutro i uvečer na očišćeno lice, vrat i dekolte potiskom na sprej pumpicu. Nakon toga u lice nježno umasirajte najprije ulje za njegu, a potom kremu koju koristite. Idealan za sve tipove kože i za svaku dob, a njegovim će korištenjem vaše lice dobiti biti dubinski hidratizirano, bit će mu osigurana regeneracija jer tonik ima i lifting djelovanje, ojačana vitalnost te potaknuto samoobnavljanje najvrjednijih epidermalnih matičnih stanica, popravak DNA i odgađanje starenja. Ne može bolje, zar ne?

Muči li vas tvrda voda kojom umivate lice, pa tražite za svoju kožu novu energiju i svježinu izvrstan će odabir biti Tonik Ruža. Taj tonik za lice ima veliku snagu hidratacije, utječe na obnovu stanica i snažan je zaštitnik od slobodnih radikala koji ubrzavaju proces starenja. Djeluje antibakterijski, čime smanjuje rizik od alergija kože. Korištenjem ovog tonika koža će vam biti svilenkasta, baršunasta i blistavo svježa. Pomoći će vam i kad osjećate umor u očima. Dovoljno je nekoliko kapi nanijeti na blazinice, a potom njih staviti na oči kao obloge i opustiti se samo desetak minuta. Kad ih skinete oči će biti osvježene, a ni vaš umorni um neće zamjeriti na toj okrepljujućoj stanci.   

Tonik za lice Ruža je blag i posebno pogodan za suhu i osjetljivu kožu lica. Koristite ga svaki dan nakon mlijeka za čišćenje, a koža će nakon toga biti umirena, svježa, blago zategnuta i spremna za daljnje korake u njezi. I ovaj tonik možete koristiti kao oblog za umorne oči. 

I na koncu da ponovimo, tonik za lice potrebno je koristiti svaki dan nakon čišćenja kože lica, a prije dubinske njege serumom i kremom. Dobrobit za kožu je velika, jer osim što će biti osvježena, umirena, dodatno hidratizirana i blistava, tonici sa svojim anti-age sastojcima pridonose ublažavanju znakova protoka vremena. Pokažite svom licu ljubav i pažnju nježnim, ali snažnim tonicima s opojnim mirisom kraljice cvijeća.   

 

TONIK Alpska ruža s matičnim stanicama alpske ruže 34,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (7)
Inovacija - novi pristup u njezi kože. Prvi korak u Vaše beauty rutine. Tonikom Alpska Ruža započnite svoju njegu! Vaša će koža uzvratiti blistavom svježinom!
Tonik ruža 13,50 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (9)
Za svježinu i novu energiju vaše kože. Neutralizira učinak tvrde vode.

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.