PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
chevron_left Povratak

Liniju kreirala Mirjana Brlečić, magistra farmacije

Sinergija kozmetologije i farmacije

10.09.2012

Liniju kreirala Mirjana Brlečić, magistra farmacije

Sinergija kozmetologije i farmacije

10.09.2012

U svom radu susretala sam mnoge koji su se žalili da ne mogu pronaći proizvod kojim bi njegovali svoju kožu. Što god bi nanijeli na lice imali su tegobe poput neugodno zategnute kože, crvenila i sličnih alergijskih reakcija.

I sama sam imala problema s preosjetljivom kožom za koju nisam mogla naći kremu.

Kao farmaceutkinja, odlučila istražiti što je to što izaziva upalu, povezati prirodne sastojke kako bi najbolje prodirali u kožu i prilagoditi ih svakom pojedinom tipu i potrebama kože. Kad sam otkrila tu tajnu dobila sam bezbroj ideja. Danas moja kolekcija ima gotovo stotinu proizvoda, i to naravno nije kraj. U stvaranju, jedan proizvod već potiče na drugi!
Uz biljke hrvatskog podneblja, poput 100 % prirodnog anticelulitnog hita Ulja bršljana ili 100 % prirodnog anti-age hita Eliksira protiv bora s 12 biljaka iz hrvatskog Mediterana, linija NiKEL koristi i inovativne djelatne komponente uglednih svjetskih istraživačkih laboratorija koji posjeduju vrhunske biotehnologije u službi prirodnih supstanci. Uz kvalitetu, one jamče optimalnu učinkovitost i bioraspoloživost.

Nikel kozmetika nastala je iz ljubavi prema prirodi i prema ljudima. Odnos s kupcima koncipiran je kao istraživački rad. Fotografiramo stanje kože prije i nakon korištenja Nikel proizvoda. Rezultati su fascinantni.

U mom poslu, najviše me veseli kreacija novih proizvoda. Stvaram ih okružena prirodom i lijepom glazbom. I zadovoljstvo korisnika Nikel kozmetikom!

Od svih osvojenih svjetskih nagrada i priznanja najdraža mi je najviša nagrada za korištenje najčišćih sastojaka - zlatna medalja i certifikat International Ecology Fund (Moskva, Rusija, 2009).
 


 

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.