LJETNI POPUST!!! 40% NA LINIJU SILKY!
LJETNI POPUST!!! 40% NA LINIJU SILKY!

Zašto mi kosa više nije sjajna?

Zadržite sjaj svoje kose koristeći prirodne boje za kosu bez peroksida i amonijaka!

Boje za kosu sadrže u sebi više od 20 posto aktivnih tvari, od kojih su najpoznatije vodikov peroksid i amonijak. Vodikov peroksid je izvor aktivnog kisika koji razara (spaljuje) prirodni pigment kose mijenjajući ga bojom. Ova se reakcija odvija u lužnatoj sredini, stoga se dodaje amonijak. Vodikov peroksid dokazano oštećuje kosu već nakon prvog nanošenja. Lužnata sredina također oštećuje kosu, čini je tankom i lomljivom. Utjecajem  vodikovog peroksida otvaraju se ljuskice na na vlasima i razara prirodni pigment.

Stoga za bojanje kose preporučam prirodne boje bez peroksida i amonijaka. One ne podižu ljuskice vlasi, ne mijenjaju prirodnu strukturu niti razaraju prirodni pigment, već bojom obavijaju vlas.

Od prirodnih boja najpoznatija je kana. Nema štetnih sastojaka, a kosi daje postojanost i sjaj.  Kod suhe kose bi joj trebalo dodati i malo biljnog ulja (najbolje jojobinog).
Prirodne boje za kosu, preporuka J.F.Lazartigue, pored kane, sadrže alge i druge biljke. Budući su bez amonijaka i peroksida, ne razaraju već obavijaju vlasi bojom, jačaju kosu i daju joj sjaj. Te boje potpuno pokrivaju sijedu kosu, no njima se od tamne kose ne može dobiti svijetla.

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.