LJETNI POPUST!!! 40% NA LINIJU SILKY!
LJETNI POPUST!!! 40% NA LINIJU SILKY!

SUN PROTECT

NJEŽNO. ZAŠTITNO. HIDRIRAJUĆE.

SUN PROTECT SPF30 UVA+UVB Face Cream

Zaštitna dnevna krema za sve tipove kože.

50 ml

favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (2)

25,20€
- +

SUN PROTECT face cream SPF 30 je lagana krema, nježne teksture, pogodna i za najosjetljiviju kožu. Idealna je svakodnevna zaštita kože od oksidativnog stresa izazvanog UV zrakama i zagađenjem. Lako se razmazuje bez ostavljanja masnog traga, ostavljajući kožu hidratiziranom i mekom.

Najsuvremeniji fotostabilni UVA i UVB filteri i ultranapredni zaštitni aktivni sastojci pomažu u zaštiti kože od učinka foto starenja:

  • prijevremenog nastanka bora
  • pigmentacijskih mrlja 
  • sprječava dehidraciju kože
  • idealna njega tokom cijele godine

 

< Sastojci proizvoda >

Savjet za zdravlje i ljepotu

Izbjegavajte pretjerano izlaganje suncu, neovisno o primjeni zaštitnih proizvoda, kao i sate kada je sunce najjače, od 11 do 16 sati. Koristite zaštitnu odjeću, sunčane naočale i kape. Novorođenčad i malu djecu zaštitite od direktnog izlaganja suncu.

Primjena

Nanesite kremu u tankom sloju na cijelo lice, vrat i dekolte, kao zadnji korak dnevne njege. Prije prolongiranog izlaganja suncu nanesite kremu obilno. Ponoviti zaštitu nakon plivanja, znojenja ili brisanja.

Rezultat

Zaštićena koža od prijevremenog nastanka bora, pigmentacijskih mrlja i dehidracije. Idealna svakodnevna zaštita kože od oksidativnog stresa izazvanog UV zrakama i zagađenjem.

Iskustva korisnika

Tatjana
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite

Vratila sam se sa skijanja bez crvenila! Imam osjetljivu kožu (seboreju) i inače reagiram na sve proizvode sa zaštnim faktorima, no na ovu kremu nisam imala negativne rekacije. Krema je odlična zaštita za jako sunce. Odlučila sam je nastaviti koristiti kao svoju dnevnu kremu do kraja ljeta. Koža mi je glatka i mekana na dodir dok koristim ovu kremu.

 

 

Jasna O.
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite

Uvijek imam problema s kremama za lice s UV zaštitom jer su nekako teške, ali ova je savršena za moju mješovitu kožu, koža mi je hidratizirana i zaštićena i uopće se ne sjaji. I također, nakon nekoliko dana na moru puno ljudi ima problema s aknama, meni nije izašao nijedan prištić na licu. Djeluje magično! Ovo mi je prvi put da koristim ovaj proizvod i za sada je iskustvo izvrsno! Lako klizi tijekom nanošenja i nije teška na licu, za razliku od ostalih krema za sunčanje koje sam isprobala.

Napišite nam svoja iskustva

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.