🌹 30% popusta na kolekciju RUŽA - za potpunu hidrataciju kože lica i tijela 🌹 Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn 🚚
🌹 30% popusta na kolekciju RUŽA - za potpunu hidrataciju kože lica i tijela 🌹 Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn 🚚

SILKY Toner protiv bora

obnavlja. UČVRŠĆUJE. štiti.

SILKY Toner protiv bora za sve tipove kože

125 ml


199,66kn
26,50 €
- +

Za ljepotu i zaštitu svoje kože njegu započnite Silky Anti-Wrinkle Tonerom. Potiče epidermalnu regeneraciju, intenzivno obnavlja, hidrira i učvršćuje kožu lica, vrata i dekoltea, daje joj mladenački izgled i sjaj.

Djelatna komponenta ovog učinkovitog proizvoda protiv starenja je organska ruža iz švicarskih Alpa koja je ugrađena u BIO hidrolat damaščanske ruže, za intenzivnu hidrataciju i prevencija foto starenja. Alpska ruža raste u ekstremnim uvjetima velikih varijacija temperature, intenzivnog UV zračenja i suhoće, u Alpama, iznad 2000 metara nadmorske visine. Kako bi se oduprla teškim uvjetima okoliša, razvila je impresivnu strategiju zaštite od dehidracije i napada radikala. Visoki sadržaj izvanredno učinkovitih polifenola štiti je od oksidativnog stresa, a protiv dehidracije proizvodi dehidrine, zaštitne proteine koji se ponašaju poput malenih spužvi koje zadržavaju vodu oko stanične membrane i proteina. Onako kako ta moćna biljka štiti sebe, tako štiti i našu kožu od UV oksidativnog stresa, jača njezinu otpornost i štiti je od prijevremenog starenja, odnosno ima anti-aging učinak te prevenira fotostarenja.

< Sastojci proizvoda >

Savjet za zdravlje i ljepotu

Koristite svakodnevno ujutro, navečer i tokom dana za osvježenje kože.

Primjena

Nanesite ovaj toner na čistu kožu lica, vrata i dekoltea. Možete ga nanositi i tokom dana preko make-upa za osvježenje kože. Nakon toga nanesite ulje/serum, a zatim kremu.

Rezultat

Hidratizirana, osvježena i pomlađena koža.

Upotpunite njegu

SILKY Krema za lice za sve tipove kože 179,70 kn
23,85 €
- +
Luksuzna i hidratantna krema koja potče prirodne procesa pomlađivanja kože
SILKY Noćni balzam Intenzivna regeneracija 179,70 kn
23,85 €
- +
Intenzivno luksuzan, hidratantan i hranjiv. Podržava staničnu obnovu kože.

Iskustva korisnika

Napišite nam svoja iskustva

Preporuka za dodatnu njegu: