KORISTIMO 100% PRIRODNE SASTOJKE I STVARAMO SAVRŠENE MIRISNE TEKSTURE, ZA ISTINSKU UGODU, LJEPOTU LICA I TIJELA.
KORISTIMO 100% PRIRODNE SASTOJKE I STVARAMO SAVRŠENE MIRISNE TEKSTURE, ZA ISTINSKU UGODU, LJEPOTU LICA I TIJELA.

SET Protiv celulita

ČVRSTO. GLATKO. BLISTAVO.

Remove Cellulite: Control 365 Remove Cellulite & Anticelulitno ulje s grejpom

Dugoročno čvrsta i glatka koža.

150 ml + 100 ml

favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (6)

33,00 € 23,10€
- +

Zbog oslabljene periferna cirkulacija kapilare propuštaju tekućinu u međustanični prostor. Ova tekućina stvara pritisak na masne stanice. Dolazi do usporavanja procesa izlučivanja štetnih tvari. Nastaje oštećenje vezivnog tkiva, ono postaje zasićeno tekućinom i otpadnim tvarima, sve više deblja i postaje tvrdo. Koža izgleda zrnata poput narančine kore.

NiKEL ima rješenje za uklanjanje celulita i ono je, kao i svi naši proizvodi, potpuno usklađeno s prirodom. To su 100% prirodna biljna ulja, ekstrakti biljaka i esencije koje potiču mikrocirkulaciju, izmjenu tvari i lipolizu i jačaju čvrstoću kože. 

Savjet za zdravlje i ljepotu

U BORBI PROTIV CELULITA VAŽNA JE REDOVITOST KORIŠTENJA OVIH UČINKOVITIH PROIZVODA PROTIV CELULITA. NJEGUJTE NJIMA CIJELO TIJELO ZA ČVRSTOĆU I GLATKOĆU SVOJE KOŽE.

Primjena

Utrljavanje Anticelulitnog ulja na bedra i ostale zahvaćene regije sprječava nastanak celulita i ublažava već postojeće promjene. Nanesite ulje na dlan ruke, drugom rukom ga zagrijte i tako toplo nanesite na tijelo, od bedara prema gore. Ne zaboravite ga nanijeti i na Vaše nadlaktice! Za maksimalan učinak nanesite Control 365 Remove Cellulite na područja na kojima je nastao celulit ili koja su sklona nastanku celulita: nadlaktice, bokovi, bedra, stražnjica, trbuh, koljena. Može se koristiti za svakodnevnu njegu i za masažu.

Rezultat

Anticelulitno ulje svojim bogatim sastojcima njeguje, daje svježinu, napetost i glatkoću. Svakodnevnom primjenom daje ljepotu Vašoj koži. Trenutačno se upija, ne ostavlja mastan trag. Control 365 Remove Cellulite smanjuje celulit i sprečava njegov nastanak. Pomaže u poticanju prirodne proizvodnje kolagena i na taj način jača vezivno tkivo. Rezultat ovog djelovanja je čvrsta, ujednačena i glatka koža.

Upotpunite njegu

Anticelulitno ulje s grejpom - Nikel kozmetika
Anticelulitno ulje s grejpom 16,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (5)
100% prirodno i bez konzervansa za blistavu, glatku kožu.
Control 365 Remove Cellulite Gel krema 17,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (12)
Šest svjetskih zlata za inovativnost. ESTETICA PREMIUM PRODUCT 2020. Kozmetološki OSCAR prema odabiru eminentnih hrvatskih dermatologa.

Iskustva korisnika

Barbara
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite

Top kombinacija proizvoda!! Oduševljena! Rezultati su vidljivi u kratkom roku, a koža je totalno drugačija! Svilenkasti osjećaj!

Lucija
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite

Najbolji proizvodi za celulit ikad! Preporuka svima! Prefino mirišu, a tekstura je top!

Kristina
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite

Ulje i krema su odlični! Preporuka definitivno! Celulit se smanjio, a koža super izgleda.

Daniela
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite

Top proizvodi! Predivan miris i tekstura! Obožavam Nikel!

I R M
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite

Remove Cellulite gel kremu počinjem koristiti u rano proljeće u kombinaciji sa anticelulitnim uljem. Ovaj gel je iznimno djelotvoran, predivno učvršćuje kožu i rezultati su stvarno vidljivi desetak dana od početka korištenja. Osim za noge koristim ga i za podlaktice. 

 

MJK
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite

Oduševljena sam i kremom i uljem, redovitom upotrebom i pravilnom primjenom stvarno se vide rezultati na koži. Prvi anticelulitni proizvodi koje sam ja kupila , a da imaju i lijep miris. Nikel kozmetika inače ima predobre proizvode koji zaslužuju samo zlato!

Napišite nam svoja iskustva

Preporuka za dodatnu njegu:

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.