Remove Celulite

ČVRSTO. GLATKO. BLISTAVO.

Remove Celulite: Control 365 Remove Cellulite & Anticelulitno ulje s grejpom

Dugoročno čvrsta i glatka koža.

150 ml + 100 ml


229,89 kn 183,91kn
- +

Zbog oslabljene periferna cirkulacija kapilare propuštaju tekućinu u međustanični prostor. Ova tekućina stvara pritisak na masne stanice. Dolazi do usporavanja procesa izlučivanja štetnih tvari. Nastaje oštećenje vezivnog tkiva, ono postaje zasićeno tekućinom i otpadnim tvarima, sve više deblja i postaje tvrdo. Koža izgleda zrnata poput narančine kore.

NiKEL ima rješenje za uklanjanje celulita i ono je, kao i svi naši proizvodi, potpuno usklađeno s prirodom. To su 100% prirodna biljna ulja, ekstrakti biljaka i esencije koje potiču mikrocirkulaciju, izmjenu tvari i lipolizu i jačaju čvrstoću kože. 

Savjet za zdravlje i ljepotu

U BORBI PROTIV CELULITA VAŽNA JE REDOVITOST KORIŠTENJA OVIH UČINKOVITIH PROIZVODA PROTIV CELULITA. NJEGUJTE NJIMA CIJELO TIJELO ZA ČVRSTOĆU I GLATKOĆU SVOJE KOŽE.

Primjena

Utrljavanje Anticelulitnog ulja na bedra i ostale zahvaćene regije sprječava nastanak celulita i ublažava već postojeće promjene. Nanesite ulje na dlan ruke, drugom rukom ga zagrijte i tako toplo nanesite na tijelo, od bedara prema gore. Ne zaboravite ga nanijeti i na Vaše nadlaktice! Za maksimalan učinak nanesite Control 365 Remove Cellulite na područja na kojima je nastao celulit ili koja su sklona nastanku celulita: nadlaktice, bokovi, bedra, stražnjica, trbuh, koljena. Može se koristiti za svakodnevnu njegu i za masažu.

Rezultat

Anticelulitno ulje svojim bogatim sastojcima njeguje, daje svježinu, napetost i glatkoću. Svakodnevnom primjenom daje ljepotu Vašoj koži. Trenutačno se upija, ne ostavlja mastan trag. Control 365 Remove Cellulite smanjuje celulit i sprečava njegov nastanak. Pomaže u poticanju prirodne proizvodnje kolagena i na taj način jača vezivno tkivo. Rezultat ovog djelovanja je čvrsta, ujednačena i glatka koža.

Upotpunite njegu

Control 365 Remove Cellulite Gel krema 119,99 kn
- +
Recenzije (4)
Šest svjetskih zlata za inovativnost. ESTETICA PREMIUM PRODUCT 2020. Kozmetološki OSCAR prema odabiru hrvatskih dermatologa.
Gel za vene i kapilare s kestenom 69,90 kn
- +
Recenzije (6)
Smanjuje oticanje, bolove i grčeve, djeluje protuupalno i okrepljujuće.
Pete i stopala regenerativni balzam 55,00 kn
- +
Recenzije (5)
Za povratak energije, osjećaj olakšanja i opuštenosti nogu.

Iskustva korisnika

Napišite nam svoja iskustva

Preporuka za dodatnu njegu: