Chose language(country)

Prednosti Nikel® kozmetike

NiKEL®, kozmetika s potpisom.  Nikel kozmetika je bazirana na vlastitim farmaceutskim recepturama i 100% prirodnim djelatnim sastojcima čija je učinkovitost dokazana i dermatološki potvrđena. Spoj je  tradicionalnog znanja s najsuvremenijim postignućima. Sve tvari u proizvodu, kao i gotovi proizvodi, provjerene su kvalitete i prate ih certifikati ovlaštenih ustanova.

 

NiKEL® filozofija: djelovanje"iznutra" i "izvana". Sinergija farmacije i kozmetologije. Farmacija i kozmetologija povezane su i isprepletene, sve što djeluje "iznutra" kad se unosi u organizam, jednako djeluje i "izvana" kad se nanosi na kožu. Biljka koja ima određeno djelovanje na organizam, isto djelovanje ima i na kožu. Primjerice pasiflora koja umiruje ako je pijemo, u kremi za kožu umirit će njenu osjetljivost.

 

NIKEL®, njega kao dio cjelovitog zdravlja. Koža je polupropusna membrana. Sve što na nju stavimo, ima li dovoljno sitnu molekulu, apsorbirat će se i ući u krvotok. Stoga je povratak prirodi nužan za očuvanje našeg zdravlja i ljepote naše kože. Nikel nudi prirodnu kozmetiku farmaceutske kvalitete, čistu, oslobođenu od dodataka koji bi mogli štetiti, a koja, uz njegu, pomaže otkloniti i tegobe kože.

 

NIKEL®, inspirirano prirodom - ostvareno kroz znanost. Hrvatski Mediteran i njegovo biljno bogatstvo, čija je ljekovitost zabilježena u brojnim knjigama, oživljeno je u Nikel kozmetici pod motom „Priroda liječi“. Uz biljke hrvatskog podneblja, poput 100% prirodnog anticelulitnog hita Ulja bršljana ili 100% prirodnog anti-age hita Eliksira protiv bora s 12 biljaka iz hrvatskog Mediterana, linija Nikel koristi i inovativne djelatne komponente uglednih svjetskih istraživačkih laboratorija koji posjeduju vrhunske biotehnologije u službi prirodnih supstanci.

 

NIKEL®, inspirirano tradicijom - ostvareno kroz znanost. Predaja potiče istraživanja. Primjer: Krema s peršinom 100% ECO. Zapisi varaždinskog samostana uršulinki da peršinova vodica pomlađuje kožu, potaknuli su istraživanje. Rezultati istraživanja djelovanja peršina na hidrataciju, ublažavanje crvenila i vidljivosti kapilara te pomlađivanje kože predstavljeni su na 4. hrvatskom kongresu farmacije s međunarodnim sudjelovanjem.

 

Nikel®, inovativni produkti i inovativnan pristup njezi kože. Uz inovativne formulacije Nikel je kreirala i inovativan pristup njezi kože, za koji je u Americi 2012. godine na INPEX-u, svjetskoj izložbi inovacija, nagrađena zlatom. Prije nanošenja omiljenog proizvoda za njegu kože (kreme, ulja ili seruma) na lice, vrat i dekolte i područje oko očiju nanosi se TONIK S BILJNIM MATIČNIM STANICAMA (Tonik Alpska ruža ili Energizirajući tonik). Svakodnevna aplikacija BIO hidrolata latica ruže i biljnih matičnih stanica prije daljnje njege, ujutro i navečer, obnovit će kožu i očuvat aktivnost najvrjednijih - epidermalnih matičnih stanica kože, zadržati vlagu i zaštititi kožu od faktora koji ubrzavaju njeno preuranjeno starenje: UV zraka i zagađenja.

 

NiKEL®, individualizirana kozmetika. Proizvod karakterizira individualizirani pristup čovjeku kao pojedincu.

 

NiKEL®, kozmetika s identitetom. Uz tradicionalna znanja farmacije i strog izbor prirodnih sastojaka, nastali su učinkoviti ekološki proizvodi za istinsku ugodu i ljepotu lica i tijela, proizvodi s identitetom - Nikel. Dizajn odražava koncept linije, naglasak je na ljekarničkom, potpisuje ga dizajner Ivica Belinić. Žig Nikel i svi djelovi dizajna su zaštićeni.

 

NIKEL®, linija koja se neprestano usavršava i nadograđuje. ZDRAVLJE, LJEPOTA, ZNANJE, ISTRAŽIVANJE, KREACIJA, INOVACIJA, OPTIMIZAM, IDENTITET. Kroz istraživanje neprestano usavršavamo i nadograđujemo znanje kako bismo s puno optimizma i ljubavi kreirali inovativne, prirodne i učinkovite proizvode za ljepotu lica i tijela, proizvode s identitetom - Nikel.

 

Nikel®, kontrolirani proizvodi. Proizvodnja inovativne prirodne kozmetike Nikel smještena je u ekološkom, zelenom području i posjeduje certifikate kvalitete u sukladnosti sa zahtjevima norme ISO 9001. Sastav svakog preparata pomno je odabran, svaka supstancija linije Nikel prošla je analitičku kontrolu i ima svoj certifikat. Da bi se potvrdila kvaliteta, Nikel proizvodi podvrgavaju se stalnoj kontroli u ovlaštenim ustanovama. Niti komponente niti finalni proizvodi nisu testirani na životinjama.

 

Nikel®, najnagrađivanija hrvatska kozmetika. Nikel kozmetika je dobila mnogobrojne nagrade i priznanja i 37 zlatnih medalja za inovativni prirodni proizvod, od Velike Britanije preko Rusije, Azije, SAD-a i Europe. Brend Nikel uvršten je među vodeće tržišne marke u Hrvatskoj glasovima više od 23.000 potrošača.

 

Nikel®, ekološki proizvod. Nikel kozmetika dobitnica je zlatne medalje i certifikata INTERNATIONAL ECOLOGY FUND.
 
 

 

 

                                                                                                   Mirjana Brlečić, mag. pharm.