Chose language(country)

Politika kvalitete

Tvrtka PRIRODA LIJEČI d.o.o. usmjerena je na kontinuirani razvoj i unapređenje svojih usluga i proizvoda s ciljem postizanja stalnog zadovoljstva klijenata kao i svojih zaposlenika koji su jedan od temeljnih resursa tvrtke.

Želimo pružati visokokvalitetne usluge i proizvode u područjima maloprodaje bezreceptnih lijekova i medicinskih proizvoda, pružanja usluga farmaceutsko-kozmetološkog savjetovališta te u proizvodnji prirodne kozmetike za njegu lica i tijela uz korištenje svih naših raspoloživih resursa (ljudi, znanja, iskustva, opreme) te razvijati dugoročne odnose s našim klijentima.
 
Kvalitetom naših usluga i proizvoda te dobrim poznavanjem potreba naših klijenata želimo zadržati i povećavati njihovo zadovoljstvo kao glavne preduvjete njihove i naše poslovne stabilnosti, napretka i razvoja.
 
Želimo stalno unapređivati sve aspekte našeg poslovanja kroz implementaciju procesa upravljanja kvalitetom, poticajnu radnu okolinu i timski rad uz osiguranje otvorene komunikacije s našim zaposlenicima, klijentima, partnerima i dobavljačima.
 
Stalno poboljšanje naših internih procesa te kvalitete maših proizvoda i usluga uz neprekidno usavršavanje i razvoj čine osnovu na kojoj gradimo našu budućnost. 
 
Ostvarivanje ciljeva postavljenih ovom politikom je stalan zadatak svih zaposlenih.
 
Zagreb, 03.03. 2014.
Direktorica: 
Mirjana Brlečić, mag. pharm.