Poklon paket Remove Celulite

ČVRSTO. GLATKO. BLISTAVO.

Remove Celulite: Poklon kutija & Control 365 Remove Cellulite & Anticelulitno ulje s grejpom

Svježa, glatka, blistava koža.

150 ml + 100 ml


229,89 kn 195,40kn
- +

Dugoročno čvrsta i glatka koža.

Savjet za zdravlje i ljepotu:

U BORBI PROTIV CELULITA VAŽNA JE REDOVITOST KORIŠTENJA OVIH UČINKOVITIH PROIZVODA PROTIV CELULITA. NJEGUJTE NJIMA CIJELO TIJELO ZA ČVRSTOĆU I GLATKOĆU SVOJE KOŽE.

Primjena:

Utrljavanje Anticelulitnog ulja na bedra i ostale zahvaćene regije sprječava nastanak celulita i ublažava već postojeće promjene. Nanesite ulje na dlan ruke, drugom rukom ga zagrijte i tako toplo nanesite na tijelo, od bedara prema gore. Ne zaboravite ga nanijeti i na Vaše nadlaktice! Za maksimalan učinak nanesite Control 365 Remove Cellulite na područja na kojima je nastao celulit ili koja su sklona nastanku celulita: nadlaktice, bokovi, bedra, stražnjica, trbuh, koljena. Može se koristiti za svakodnevnu njegu i za masažu.

Rezultat:

Anticelulitno ulje svojim bogatim sastojcima njeguje, daje svježinu, napetost i glatkoću. Svakodnevnom primjenom daje ljepotu Vašoj koži. Trenutačno se upija, ne ostavlja mastan trag. Control 365 Remove Cellulite smanjuje celulit i sprečava njegov nastanak. Pomaže u poticanju prirodne proizvodnje kolagena i na taj način jača vezivno tkivo. Rezultat ovog djelovanja je čvrsta, ujednačena i glatka koža.

Iskustva korisnika

Napišite nam svoja iskustva
Nastavi dalje Prikaži moju košaricu

Preporuka za dodatnu njegu: