BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 250 KN 🚚 Besplatni uzorci uz svaku kupnju po Vašem izboru 🍀
BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 250 KN 🚚 Besplatni uzorci uz svaku kupnju po Vašem izboru 🍀

Pasiflora - osjetljiva koža

U ovo vrijeme koje nam nosi obavezu čestog nošenja zaštitne maske, što utječe na kožu lica, proizvodi iz kolekcija s hladno prešanim uljem pasiflore će zaštititi i umiriti kožu. Osim svog umirujućeg učinka, pasiflora ubrzava oporavak kože, poboljšava tonus i glatkoću kože i opušta napetost na licu.

Ulje pasiflore dobiva se hladnim tiještenjem. Ljekoviti sastojci su eterična ulja, fenolne kiseline, kumarini, flavonoidi i heterozidi. To vrlo cijenjeno ulje bogato je nezasićenim masnim kiselinama, linolnom i linolenskom. One su jedan od najvrjednijih sastojaka kozmetike. Djeluju poput lipida koji se nalaze u našoj koži. Hladno prešano ulje pasiflore čuva vlagu kože. Regulira izmjenu tvari u stanicama kože. Jačaja otpornost staničnih membrana kože. Jača elastičnost kože, izglađuje bore i čuva kožu od prijevremenog starenja. Djeluje protuupalno i zacjeljujuće.

Osjetljiva koža
258,00 kn
34,24 €
206,40 kn
27,39 €
- +
Za umirenu, hidriranu, zaštićenu i blistavu kožu.
Ulje pasiflore za osjetljivu kožu 109,00 kn
14,47 €
- +
Recenzije (3)
Za umirenu, hidriranu, zaštićenu, blistavu kožu.
Bogata krema s cvijetom pasiflore 149,00 kn
19,78 €
- +
Recenzije (7)
Zaština maska, koju moramo koristitit svakodnevno, uznemiruje kožu lica. Bogata krema s cvijetom pasiflore će umiriti nadraženu kožu, hidrirati je i relaksirati.