Proizvod je uspješno dodan u košaricu

Chose language(country)

osjetljiva koža

Osjetljivu kožu najčešće karakterizira suhi tip kože, ali može biti i svaki drugi tip kože. Osjetljiva koža reagira jače na svjetlo, kemijske supstancije, atmosferske promjene i stres. Intenzitet reagiranja je jači na mjestima gdje je koža tanja. Osobe s osjetljivom kožom tvrde da ne podnose nikakve kozmetičke preparate, obično isprobavaju razna kozmetička sredstva, tako da je teško utvrditi uzrok nepodnošljivosti.

Kozmetički preparati za njegu osjetljive kože ne biraju se prema tipu kože već se biraju hipoalergeni preparati s protuupalnim komponentama i umirujućim djelovanjem. Nikel njega za osjetljivu kožu pružit će joj olakšanje, obnavit će epidermu i zaštititi je od štetnih utjecaja okoline. Svoju njegu započnite Tonikom ruža. Njegu nastavite fantastičnom kremom na koju ste dugo čekali: Bogatom kremom s cvijetom pasiflore. U zimskim mjesecima "kaputić" za vašu kožu koji štiti od hladnoće i klimatskih promjena, u ljetnim mjesecima "lepeza" za vašu kožu koja osvježava i čuva je od isušivanja. Prije kreme na svoje lice nanesite 2 kapi Ulja divlje ruže ili Ulja noćurka. Jedanput tjedno svojoj osjetljivoj koži darujte Hidratantnu masku s narančom!

Neki od proizvoda za ovo stanje i tegobu:

Ulje divlje ruže

Kozmetika s potpisom za suhu kožu, kod nedostatka sjaja, tonusa, protiv bora. Vidljivo smanjuje bore i borice, odgađa njihov nastanak, pomlađuje.
99,90 kn
Ulje noćurka

Kozmetika s potpisom za osjetljivu, dehidriranu kožu, kod crvenila ali i kod prhutanja, prištića. Zbog svog sastava pogodno je za njegu i suhe i masne kože!
99,90 kn
Nikel set - Ruža

Kozmetika s potpisom Set prirodne kozmetike
289,99 kn
Ružin maslac

Kozmetika s potpisom za tijelo
119,90 kn
Ružina kupka

Kozmetika s potpisom za lice i tijelo, 2u1
79,90 kn
SMILJE BIO eliksir

Kozmetika s potpisom protiv bora
79,90 kn
Vitamin E

Kozmetika s potpisom BIO ANTIOKSIDANS
89,90 kn
Ružino mlijeko

Kozmetika s potpisom za tijelo
89,90 kn