Proizvod je uspješno dodan u košaricu

Chose language(country)

nečista koža

Nečista koža lica ima mastan sjaj i prekrivena je crnim i bijelim sujedicama, a mogu se pojedinačno javiti i crvene bubuljice i akne. Uzrok nastanku nečiste kože lica je pojačano lučenje loja i pojačana keratinizacija izvodnih kanala žlijezda lojnica. Sujedice i bubuljice se javljaju na seboreičkim mjestima. Kožna upala zbog upale žlijezda lojnica i dlačnih folikula dovodi do nastanka akni.

Nikel proizvodi za njegu nečiste kože lica djeluju protuupalno i antimikrobno. Osobito je važno redovito umivanje Gelom za umivanje s hamamelisom. Nakon umivanja na svoje lice nanesite Tonik lavanda kako ne biste isušili svoju kožu. Svoje lice redovito njegujte Kremom protiv akni s čajevcem. Za noćnu njegu na svoje lice prije kreme nanesite 2 kapi Ulja noćurka. Jedan ili dva puta tjedno napravite piling Blagim pilingom s maslinom. Nakon pilinga osvježite svoju kožu Hidratantnom maskom s narančom.

 

Neki od proizvoda za ovo stanje i tegobu:

Krema s čajevcem

Kozmetika s potpisom za mješovitu i masnu kožu
119,99 kn
Gel za umivanje

Kozmetika s potpisom s hamamelisom
69,90 kn
Tonik lavanda

Kozmetika s potpisom bez alkohola; za mješovitu i masnu kožu
91,46 kn
Ulje noćurka

Kozmetika s potpisom za osjetljivu, dehidriranu kožu, kod crvenila ali i kod prhutanja, prištića. Zbog svog sastava pogodno je za njegu i suhe i masne kože!
99,90 kn