Povratak

Ljepota je obećanje sreće

Neka Vam Valentinovo miriše na ruže! Za Valentinovo darujemo 30% popusta na proizvode iz linije ruža!

12.02.2020

Ljepota je obećanje sreće

Neka Vam Valentinovo miriše na ruže! Za Valentinovo darujemo 30% popusta na proizvode iz linije ruža!

12.02.2020

O ruži je ispričano tisuću priča. Jedna od najpoznatijih je ona o ljubavi između Malog Princa i ruže. Vrijeme koje je uložio u svoju ružu učinilo je tu ružu tako dragocjenom.

Tristo ružinih latica

U knjizi "Moj herbar ljepote" Maurice Mességué na zanimljiv način progovara o ljepoti i povezuje ju upravo s ružama. Priča je to ljubavi i pažnji s kojom je njegov otac brao ruže koje je namijenio izradi ljepotnih pripravaka. "Za ovu pomadu treba mi 300 ružinih latica" govorio bi, a dječak je znao da sutra po mjericu ljepotnog pripravka dolazi neka posebna dama. "Sve ruže, bile one divlje ili uzgojene, imaju moć uljepšavanja." Jesu li ljepota i uljepšavanje prolazna i nevažna stvar? Poznati francuski književnik Stendhal napisao je "Ljepota je obećanje sreće". Zar traženje sreće nije najveći pokretač ljudskih djela?

Kraljica cvijeća

Ruža je kraljica cvijeća i kraljica mirisa. Ima na tisuće ruža s isto toliko boja i nijansi. Eterično ulje ruže, kao najskupocjenije ulje, dobiva se destilacijom svježe ubranih latica. Za kilogram eteričnog ulja ruže potrebno je pet tona latica. Za 1 litru ružinog hidrolata potreban je 1 kg ružinih latica. Djeluje kod ekcema, umiruje osjetljivu kožu. Obnavlja kožu, hidrira je i djeluje protiv bora. Za Valentinovo - praznik ljubavi - darujemo Vam 30% popusta na sve proizvode koji u sebi sadrže ružu. Birajte iz bogate palete vrhunskih proizvoda - poklonite nešto sebi ili voljenima bez straha da ćete pogriješiti. Jer kako je rekao Stendhal - Ljepota je obećanje sreće!

Popust se odnosi na on-line kupovinu i kupovinu u ljekarni "Priroda liječi" u Vlaškoj 40 u Zagrebu.