Proizvod je uspješno dodan u košaricu

Chose language(country)

Jabuka

Malus domestica

Jabuka ima brojna simbolična značenja: od Evine jabuke iskušenja u raju preko srednjevjekovne kraljevske jabuke pa do Apple računala!

Pradomovina jabuke je Azija. Od tamo se stablo jabuke preselilo na sve kontinente. Jabuka je bogata vitaminima, osobito C vitaminom, nezasićenim masnim kiselinama, mineralima i oligoelementima. Sadrži obilje bioflavonoida. Jabuka se ubraja među najbolja prirodna sredstva za pomlađivanje. Štiti od oksidativnog stresa i štetnih UV zraka. Na kožu djeluje zaštitno (polifenoli) i obnavljajuće (anti-aging učinak). Ten čini pomlađenim i blistavim.

Kora švicarske jabučne vrste Malus Domestice poznata je po svojoj dugotrajnoj napetosti, ali i po sposobnosti da se, nakon zarezivanja, sama obnavlja. Upravo je to svojstvo privuklo pažnju švicarskih znanstvenika koji su odlučili uzgojiti stanice Malus Domestice u laboratoriju. Rezultati su bili zapanjujući – u otopini koja je sadržavala matične i samo 1 posto stanica jabuke, biljne stanice prouzročile su 80 postotni rast matičnih stanica! Isto se pokazalo i sa stanicama kose koje su u otopini Malus Domestice živjele 4 dana dulje nego u klasičnoj otopini.

Najnoviji NiKEL® proizvod Serum protiv bora oko očiju i mimičkih bora oko usana s biljnim stanicama švicarske jabučne vrste Malus Domestica serum je mladosti stanice naše kože, štiti ih i čuva, odgađa nastanak bora, a već nastale vidljivo izglađuje.*

Neki od proizvoda koji sadrže ovaj prirodni sastojak:

Serum protiv bora oko očiju i usana

Kozmetika s potpisom s matičnim stanicama zelene jabuke
250,00 kn
Nikelhidris

Kozmetika s potpisom Intenzivna hidratantna krema oko očiju
295,00 kn
Energizirajući tonik

Kozmetika s potpisom s BIO hidrolatom latica ruže i biljnim matičnim stanicama
139,90 kn
Anti-age

Kozmetika s potpisom Set prirodne kozmetike
299,99 kn
399,99 kn