🌹 30% popusta na kolekciju RUŽA - za potpunu hidrataciju kože lica i tijela 🌹 Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn 🚚
🌹 30% popusta na kolekciju RUŽA - za potpunu hidrataciju kože lica i tijela 🌹 Besplatna dostava za narudžbe iznad 250 kn 🚚

Hyaluron + Vitamins

SVJEŽINA. PUNOĆA. ČVRSTOĆA.

Hyaluron Serum/Booster & Hyaluron Krema

Hidrirana, svježa, blistava koža. Smanjene bore.

15 ml + 50 ml


379,98 kn
50,43 €
303,98kn
40,35 €
- +

Hijaluronska kiselina tzv. hijaluron sastavni je dio naše kože, djeluje kao „spužva“, puni stanice vlagom dajući koži svježinu i punoću. Starenjem, stanična sinteza hijalurona je smanjena, no, bez brige, hijaluron iz linije Nikel HYALURON+VITAMINI ima dovoljno male molekule koja ulazi u duboke slojeve epiderme.

Dodatno oduševljava što ovo nije još jedna linija kozmetike s hijaluronom u nizu, veliku razliku čine pomno odabrani vitamini koji imaju ulogu da štite kožu, potiču sintezu kolagena, revitaliziraju, poboljšavaju mikro-cirkulaciju i „imunitet kože“!

Savjet za zdravlje i ljepotu

VITAMIN C UGRAĐEN JE U LIPOSOME. OVAJ PRIRODNI SUSTAV OMOGUĆUJE MU SAVRŠENO PRODIRANJE KROZ POVRŠINSKI SLOJ KOŽE, OSIGURAVA NJEGOVO DUGOTRAJNO OTPUŠTANJE I POVEĆAVA MU UČINKOVITOST. DERMATOLOŠKI ISPITANO.

Primjena

Intenzivan revitalizirajući Hyaluron serum nanosi se na cijelo lice kao podloga vašoj omiljenoj kremi ili ciljano na bore koje želite popuniti i izgladiti. Hyaluron kremu nanesite na lice tokom dana i noći. Za sve tipove kože i za svaku dob.

Rezultat

Kombinacija hijalurona, vitamina i biljnih ceramida u obliku tekućih kristala, osigurava antioksidativnu fotozaštitu, intenzivnu hidrataciju i izglađivanje bora. Hidrirana, svježa, blistava koža. Smanjene bore.

Upotpunite njegu

Hyaluron Balzam oko očiju +A+E vitamin 139,99 kn
18,58 €
- +
Recenzije (4)
Bogati balzam za dubinsku njegu protiv bora i isušene kože oko očiju.
Hyaluron Energizirajuća maska +B+C vitamin 139,99 kn
18,58 €
- +
Recenzije (4)
Trenutno vraća sjaj koži, puni stanice vlagom, daje joj energiju i blistavost.
Hyaluron Noćna krema +A vitamin 179,99 kn
23,89 €
- +
Recenzije (14)
Bogata umirujuća krema za suhu i vrlo suhu kožu.

Iskustva korisnika

Napišite nam svoja iskustva

Preporuka za dodatnu njegu: