Proizvod je uspješno dodan u košaricu

Preporuka za dodatnu njegu:

Ulje noćurka

Kozmetika s potpisom za osjetljivu, dehidriranu kožu, kod crvenila ali i kod prhutanja, prištića. Zbog svog sastava pogodno je za njegu i suhe i masne kože!
99,90 kn

Chose language(country)

Kozmetika s potpisom

Energizirajući tonik

s BIO hidrolatom latica ruže i biljnim matičnim stanicama

139,90 kn

PAKIRANJE: 125 ml

NiKEL® TRETMAN LJEPOTE U BORBI PROTIV ISUŠIVANJA KOŽE

 

Za mladost vaše kože - intenzivna hidriratacija i zaštitA od UV-zraka. OSOBITO VAŽNO - koristite ovaj tonik PRIJE VAŠEG SREDSTVA ZA UV ZAŠTITU! 

 

INOVACIJA nagrađena zlatom - Potpuno novi pristup u njezi kože
Prije nanošenja svojeg omiljenog proizvoda za njegu kože (kreme, eliksira, koncentrata ili seruma) na lice, vrat i dekolte nanesite TONIK S BILJNIM MATIČNIM STANICAMA. Svakodnevna aplikacija biljnih matičnih stanica prije daljnje njege (ujutro i navečer, jednim potiskom na spray pumpicu) očuvat će aktivnost epidermalnih matičnih stanica, obnoviti epidermis, zadržati vlagu i zaštiti kožu od vanjskih faktora starenja. Za sve tipove kože i za svaku dob.
 

 

 

 

Prirodni sastav:

Cvjetne biljne vodice

Jabuka

Ruža

TIPOVI I TEGOBE KOŽE: normalna koža, bore, dehidrirana koža

PRIMJENA: Tretman ljepote u borbi protiv dehidracije. Svoju njegu započnite ovim tonikom. Idealan za sve tipove kože i za svaku dob. Štiti kožu od vanjskih faktora starenja.

REZULTAT: Energizirajući Tonik spojio je 4 najvažnija svojstva za mladost kože: hidrataciju, regeneraciju, jačanje vitalnosti i samo-obnavljanje najvrjednijih - epidermalnih matičnih stanica - popravak DNA i odgađanje starenja. Rezultat korištenja je osvježena, hidrirana, zaštićna, baršunasta koža.


Savjet za zdravlje i ljepotu:

Osvježite se ovim tonikom i tjekom dana! Jedan potisak na spray-pumpicu - možete ga nanijeti i preko šminke! Ne zaboravite ga nanijeti i prije kreme sa UV zaštitnim faktorom, kako biste sačuvali svoju kožu od isušivanja i oštećenja.

Energizirajući tonikEnergizirajući tonikEnergizirajući tonik

Komentari korisnika:

Milena

10.5.2016. 22:41:05
Savrsen tonik, koza je svjeza, nahranjena, mekana i barsunasta, koristim je prije kreme. Jako prakticna bocica sa odlicnim rasprsivacem,ravnomjerno rasprsuje tonik po cijelom licu. Krasna tekstura koju koza brzo upija.
Lana

17.7.2015. 18:12:00
Izgorila sam neki dan hodajući po gradu, po Műlleru tražim nešto za šrpickanje po licu i odlučim se na ovaj tonik... S A V R Š E N O !!! trenutno umirenje, osvježenje... koža mi se za čas oporavila. Koristim ga svaki dan, sto puta dnevno :))
Mira

25.1.2015. 12:57:58
Odličan!
Prikaži sve komentare

Napišite svoj komentar
** Upisom e-mail adrese slažem se da želim primati informacije i novosti o NiKEL proizvodimaVaša ocjena: