Povratak

Anti-age prehrana i anti-age njega

Za zdravlje i ljepotu kože nešto možete učiniti sami, za sve ostalo tu je NiKEL

21.02.2020

Anti-age prehrana i anti-age njega

Za zdravlje i ljepotu kože nešto možete učiniti sami, za sve ostalo tu je NiKEL

21.02.2020

Starenje se ne može zaustaviti, ali se može usporiti. Vjerojatno znate da na izgled i zdravlje kože, ali i stanje organizama općenito, utječu neke svakodnevne navike poput spavanja, stresa, smijeha... Za Vas smo istražili i znanstvenim činjenicama potkrijepili  Što svakodnevne navike zaista čine Vašoj koži? Osim navika, na stanje kože svakako utječe i prehrana. Postoje namirnice koje dokazano pomlađuju stanice, sadrže antioksidanse zaslužne za prevenciju oštećenja stanica te vitamine i minerale nužno potrebne tijelu, pomažu u borbi protiv slobodnih radikala te stoga smanjuju umor, pomažu u izbacivanju toksina iz tijela, poboljšavaju cirkulaciju i ten, daju prirodnu vlažnost koži i vraćaju joj mladenački sjaj. To su takozvane anti age namirnice, a zvijezde među anti age namirnicama svakako su jagode, bundeva, đumbir, brokula, špinat, rajčica, breskve, paprika i jabuke. Dodatnu vrijednost ovim namirnicama daje to što su cijenom povoljne i lako dostupne svima. Naravno da u vrijeme kada znanost napreduje i stalno se istražuju novi pristupi, proizvodi, poboljšavaju postojeće formule i stvaraju nove brigu o zdravlju i ljepoti kože ne možemo prepustiti samo prehrani i zdravim navikama. U NiKELU smo godinama istraživali tragajući za savršenim proizvodima.

Zvijezda među NiKEL proizvodima

Tako je, među ostalim, nastala Kolekcija NIKEL PRIVÉ koja se sastoji se od 3 proizvoda čiji se učinak međusobno nadopunjuje, a to su NiKEL PRIVÉ MB COMPLEX Serum, NiKEL PRIVÉ MB COMPLEX Elixir i NiKEL PRIVÉ MB COMPLEX Cream. Sve djelatne komponente pripremljene su u tri proizvoda pod zaštićenim nazivom MB Complex®. Kolekcija NiKEL PRIVÉ pruža izvanredne rezultate već nakon par dana korištenja: koža postaje nevjerojatno glatka, sjajna, hidrirana, izglađena. Na lice, vrat i dekolte prvo se nanosi redom serum, eliksir i na kraju krema. Nagrađena brojnim medaljama za inovaciju, dizajn i kvalitetu - Kolekcija NIKEL PRIVÉ jednostavno je Zvijezda među NiKEL proizvodima. Tajna nevjerojatne učinkovitosti ovog proizvoda krije se, među ostalim u Matičnoj mliječi - najvrjednijem pčelinjem proizvodu. Na kožu djeluje stimulativno, učvršćujuće i obnavljajuće. Matična mliječ u NiKEL proizvodima ugrađena je u prirodni sustav liposoma ili meki sustav kapljica shea maslaca. Matična mliječ u liposomima - u svojoj strukturi liposomi imaju šupljinu koja može zarobiti, zaštititi i isporučiti aktivni sastojak duboko u kožu. Nedostaje li nam energija, za vitalnost "iznutra" najbolja je matična mliječ. Pčela radilica uvelike se razlikuje  od pčele kraljice koja se hrani matičnom mliječi - po izgledu, dugovječnosti i ponašanju - unatoč činjenici da dijele potpuno isti DNK. Za to je zaslužan protein iz matične mliječi pod nazivom royalactin (queenmaker). Kako je učinkovit za vitalnost organizma, jednako je učinkovit primijenjen "izvana" za vitalnost kože. S obzirom na činjenicu da je royalactin nestabilan i ima preveliku molekulu da bi mogao prodrijeti u kožu, razvijen je peptid koji je ugrađen u meki sustav karite maslaca kako bi mogao ući u duboke slojeve epiderme. Intenzivno stimulira obnovu što dovodi do naglog porasta glatkoće kože, ujednačenosti puti i izglađivanja bora.

Preuzmite kontrolu uz Control 365

Pod zaštićenim nazivom CONTROL 365, nastala je nagrađivana kolekcija proizvoda, čija je najnovija zlatna medalja osvojena ove godine na velikoj međunarodnoj izložbi inovacija i novih tehnologija, MTE 2020, u Kuala Lumpuru. MTE je ove godine okupio 600 inovatora iz Malezije i brojnih država jugoistočne Azije i Europe. Inovacija NiKEL „Undo Age Krema sa snježnom algom i Insert Aqua Krema s vodom švicarskog ledenjaka“, uz zlatnu medalju dobila je i posebno priznanje - glavnu nagradu u kategoriji "Zdravlje, higijena, kozmetika i biotehnologija", te posebnu nagradu britanske asocijacije inovatora. CONTROL 365 jedinstvena je inovacija za ujednačenu i glatku kožu. Sam naziv linije sugerira, PREUZMI KONTROLU! Rezultat neće izostati - budete li redovito njegovali kožu ovim proizvodima kroz sve dane u godini užitak u njegovanoj, čvrstoj i glatkoj koži zajamčen je.

Control 365 Undo Age Krema sa snježnom algom

svoju učinkovitost zahvaljuje inovativnom aktivnom sastojku protiv starenja koji se temelji  na ekstraktu jedinstvene Snježne alge koja je uspjela razviti strategiju preživljavanja u ekstremnim uvjetima na ledenjacima i vječnom snijegu. Na staničnoj razini, Snježna alga štiti i aktivira dva ključna faktora: gen dugovječnost Klotho i AMPK senzor energije, koji zajedno dovode do poboljšanja stanične obrane, oksidativne otpornosti na stres, detoksikacije i popravka stanica.

Control 365 Insert Aqua Krema s vodom švicarskog ledenjaka

24-satna osvježavajuća hidratacija s Vodom švicarskog ledenjaka inkapsuliranom u liposome. Za iznimno svježu, uravnoteženu, pomlađenu kožu. Kristalno čista voda švicarskog ledenjaka sa svojom jedinstvenom sinergijom minerala i molekula lecitina, koje prenose vlagu u duboke slojeve epiderme, djeluje u savršenoj harmoniji s kožom, ostavljajući je svježom i glatkom.

Control 365 Remove Cellulite Gel krema

smanjuje celulit i sprečava njegov nastanak. Pomaže u poticanju prirodne proizvodnje kolagena i tako jača vezivno tkivo. Rezultat je čvrsta, ujednačena i glatka koža.